Πάνω από 100 παιδιά αύριο στο ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ αύριο θα έχει την υποστήριξη μερικών νεαρών της φίλων

Στην αγωνιστική «μάχη» ρίχνεται ξανά αύριο η ΑΕΚ, αυτή τη φορά κόντρα στην Τράμπζονσπορ για τα play off του Europa League. Σε αντίθεση με την αναμέτρηση κόντρα στην Κραϊόβα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία μερικών παιδιών στις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, στο Ολυμπιακό Στάδιο θα βρεθούν περίπου 30-40 παιδιά από τα παιδικά χωριά SOS, τα οποία απάντησαν θετικά στην πρόσκληση της Ένωσης. Επίσης, το «παρών» θα δώσουν και ακόμα 100 παιδιά που προέρχονται από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ, την ομάδα Futsal αλλά και τις συνεργαζόμενες με τον Δικέφαλο ακαδημίες. Οι νεαροί φίλοι της Ένωσης θα πάρουν θέση στην κερκίδα κάτω από τα δημοσιογραφικά.

Παράλληλα, οι γυναίκες των κιτρινόμαυρων παικτών εξέφρασαν την επιθυμία να έχουν τα παιδιά τους στο ΟΑΚΑ αύριο όμως κάτι τέτοιο δεν καθίσταται δυνατόν. Ο κανονισμός δεν προβλέπει την παρουσία ενός γονέα ανά παιδί ή ανά δύο παιδιά. Άλλωστε, τα παιδιά από τις Ακαδημίες και τα παιδικά χωριά SOS θα έχουν έναν επιτηρητή ανά ομάδα παιδιών.

Το «παραθυράκι» στους κανονισμούς της UEFA για παρουσία παιδιών σε τιμωρημένη με κεκλεισμένων των θυρών έδρα, προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ και στον αγώνα με τους Ρουμάνους όμως λόγω 15Αυγουστου κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν. Έτσι, τώρα η Ένωση καλύτερα οργανωμένη βρήκε τη λύση.

Θυμίζουμε πως με το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Τράμπζονσπορ τελειώνει και η τιμωρία που είχε επιβληθεί στην ΑΕΚ για δυο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών μετά τα όσα έγιναν στην περσινή αναμέτρηση με τον Άγιαξ.

Δείτε επίσης

Παπακώστα για υπογειοποίηση: «Εργο για τους πολίτες και τη Νέα Φιλαδέλφεια για 50 χρόνια»

Όλα όσα είπε η Ανθή Παπακώστα στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας