ΠΑΝΙΚΟΣ: 30.000 οπαδοί της ΑΕΚ έπιασαν θέση για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου!

ΠΑΝΙΚΟΣ: 30.000 οπαδοί της ΑΕΚ έπιασαν θέση για το ματς με την Μπάγερν Μονάχου!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ σπάει κάθε… ρεκόρ ενόψει του μεγάλου αγώνα ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ. Για το μεγάλο ματς των ομίλων του Champions League η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε σήμερα το μεσημέρι και ήδη το βράδυ η προπώληση είχε πλησιάσει τα 11.000 εισιτήρια, και μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, τις προσκλήσεις, τους χορηγούς και την UEFA ήδη περισσότεροι από 30.000 φίλαθλοι έχουν ήδη… θέση στο ΟΑΚΑ.

Για ένα ματς που θα διεξαχθεί σε οκτώ ημέρες και το αποψινό νούμερο των ηλεκτρονικών εισιτηρίων αποτελεί ιστορικό ρεκόρ για την ΑΕΚ. Χωρίς καν τα εισιτήρια να έχουν βγει στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, ο κόσμος δημιουργεί… πανικό για ένα μαγικό χαρτάκι και έτσι σε 6 ώρες έγινε χαμός στην ηλεκτρονική πώληση.

Πλέον, με αυτές τις ενδείξεις όλα δείχνουν ότι το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο το βράδυ της 23ης Οκτωβρίου, ενώ να θυμίσουμε ότι θα υπάρχουν και περίπου 3.000 φίλοι της Μπάγερν Μονάχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X