«Παίζει» για επιστροφή Χάρις στην ΑΕΚ!

Ανοιχτή είναι η επιστροφή του Μάνι Χάρις στην ΑΕΚ

Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Μάνι Χάρις!

Η ΑΕΚ ψάχνεται για ενίσχυση μετά την αποχώρηση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, αλλά και του τραυματισμού του Κιθ Λάνγκφορντ και ο Μάνι Χάρις είναι στη… λίστα του Μάκη Αγγελόπουλου και του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο MVP τόσο του BCL, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδας που κατέκτησε η Ένωση το 2018 είναι ανοιχτός για την επιστροφή του.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου επιθυμεί ένα παίκτη που να αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις 2 – 3 και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport στο τραπέζι έχει πέσει το όνομα του Μάνι Χάρις. Η εκτίμηση του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου Μάκη Αγγελόπουλου προς τον 30χρονο σκόρερ που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην Κίνα με στους Shandong Heroes είναι γνωστή. Ο Χάρις το τελευταίο διάστημα σκέφτεται έντονα την επιστροφή στην Ευρώπη καθώς δεν έχει μείνει καθόλου ικανοποιημένος με όσα γίνονται στο πρωτάθλημα της Κίνας που δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός

Επίσης, ο 30χρονος Αμερικανός δεν εχει κρύψει το γεγονός ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να παίξει ξανά στη «Βασίλισσα» με την οποία σήκωσε δυο βαρύτιμα τρόπαια. Μετά τον τραυματισμό του Λάνγκφορντ η ΑΕΚ δεν έχει παίκτη με τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο Χάρις με ευχέρεια στο σκοράρισμα και αμυντικά προσόντα.  Όπως δείχνουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή σε περίπτωση που ο Μάκης Αγγελόπουλος το αποφασίσει, η μεγάλη επιστροφή μπορεί αποτελέσει γεγονός.

Δείτε επίσης

Αύριο η βράβευση του Μάκη Αγγελόπουλου από τη Λέσχη Ιστορίας-Πολιτισμού της ΑΕΚ!

Αύριο το πρωί βραβεύεται ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη συμβολή του στην «αναγέννηση» της «Βασίλισσας»