ΠΑΕ ΑΕΚ: "Να διαφημίσουμε και φέτος το Ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη»

ΠΑΕ ΑΕΚ: "Να διαφημίσουμε και φέτος το Ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ θύμισε για μια ακόμη φορά στον κόσμο της τις αυστηρές διατάξεις και τιμωρίες που προβλέπονται από τον πειθαρχικό κώδικα της UEFA και ζήτησε από τους Ενωσίτες να διαφημίσουν και φέτος το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της τις αυστηρότατες διατάξεις, αλλά και τις βαριές τιμωρίες, που προβλέπονται στον πειθαρχικό κώδικα της UEFA!

Aπαγορεύεται αυστηρά η χρήση κροτίδων, λέιζερ και κυρίως πυρσών, ενώ είναι απαραίτητο για λόγους ασφαλείας να διατηρούμε «καθαρούς» τους διαδρόμους των κερκίδων του Ολυμπιακού Σταδίου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Ενισχύουμε την ομάδα μας για μία ακόμα μεγάλη πρόκριση ΜΟΝΟ με τη φωνή μας, προσέχουμε ακόμα και τον διπλανό μας και θωρακίζουμε την ευρωπαϊκή προοπτική της ΑΕΚ.

Διαφημίσαμε πέρυσι το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και εισπράξαμε τα εύσημα από την UEFA. Στον ίδιο δρόμο πρέπει να βαδίσουμε και εφέτος!

Ολοι απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο στο πλευρό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών της πρωταθλήτριας Ελλάδας. Ολοι απόψε δίπλα στην ομάδα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X