Killer με το κεφάλι ο Πόνσε!

Killer με το κεφάλι ο Πόνσε!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο φορές «εκτέλεσε» με το κεφάλι τον Μάρκο Βελλίδη στους Ζωσιμάδες ο Εζεκιέλ Πόνσε, με τον killer της ΑΕΚ να φτάνει τα τέσσερα γκολ με κεφαλιά στο φετινό πρωτάθλημα. Με αυτές τις δύο κεφαλιές του επιθετικού της Ένωσης τα γκολ που μπήκαν μ’ αυτόν τον τρόπο έφτασαν πλέον τα 50, όπως αναφέρει και στην επίσημη ιστοσελίδα της η διοργανώτρια αρχή. Η Super League αναφέρει ότι ο Θωμάς Μαύρος παραμένει ο πρώτος κεφαλοσφαιριστής με 59 συνολικά.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το επίσημο site της Super League:

«Με τις δύο κεφαλιές του Πόνσε, τα γκολ που έχουν επιτευχθεί πλέον με αυτό τον τρόπο έφτασαν τα 50. Σχεδόν ένα στα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα μπαίνει από κεφαλιές. Με τα γκολ του ο Εζεκίελ Πόνσε έφτασε τα τέσσερα γκολ με το κεφάλι, όσα έχει και ο Ευθύμης Κουλούρης του Ατρομήτου. Στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αναδείχτηκαν μεγάλοι κεφαλοσφαιριστές, με πρώτο τον Θωμά Μαύρο με 59 συνολικά. Άφησε πίσω του τον Ντίνο Κούη στις 51. Εντυπωσιακό ποσοστό έχει ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, καθώς τέσσερα στα 10 γκολ του ήταν με το κεφάλι. Φέτος το 18,25% των γκολ είναι με το κεφάλι. Τα τελευταία χρόνια το ποσοστό στο τέλος του πρωταθλήματος κινείται μεταξύ 17 και 18 εκατοστιαίων μονάδων. Ποτέ δεν έχει ξεπεράσει το 20%, με υψηλό το 19,97% της περιόδου 2013-14 του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Εντυπωσιακό επίσης είναι ότι πέρσι πρώτος σκόρερ με το κεφάλι ήταν ο Πρίγιοβιτς με τέσσερα γκολ, όσα έχουν ήδη πετύχει Κουλούρης και Πόνσε σε μισό πρωτάθλημα. Τα εννέα γκολ του Χερόνιμο Μπαράλες το 2014-15 είναι το ρεκόρ σε κανονική περίοδο, στα χρόνια της Super League Σουρωτή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X