ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Πέρασε ο νόμος για να μην πέσει ο ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Πέρασε ο νόμος για να μην πέσει ο ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 156 θετικές απαντήσει ο νόμος που αφήνει τον ΠΑΟΚ στην κατηγορία, πέρασε!

Σκάνδαλο σε χρόνο… ρεκόρ υλοποιήθηκε μόλις στη Βουλή με την πλειοψηφία της να λέει «Ναι» στην τροπολογία – έκτρωμα που κρατάει στην κατηγορία τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας και πλέον οι δυο ΠΑΕ κινδυνεύουν μόνο με αφαίρεση 5 ως 10 βαθμών. Κοινώς, τιμωρία… χάδι!

Οπως είναι γνωστό η ονομαστική τροπολογία έγινε με αίτημα ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποχή από την ψηφοφορία επέλεξαν Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ 25. Η διαδικασία έγινε με ηλεκτρονική ψήφο. Σημειώνεται πως από πλευράς Νέας Δημοκρατίας υπερψήφισαν την τροπολογία 156 από τους 158 βουλευτές της. Ο Γιώργος Βαγιωνάς (ήταν άρρωστος και δεν παρέστη) δήλωσε ότι θα υπερψήφιζε, παρότι δεν προσμετρήθηκε η ψήφος του, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς απουσίασε και δεν εκδήλωσε καν πρόθεση ψήφου.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όποιος βουλευτής της ΝΔ δεν ψήφιζε την τροπολογία, θα βρισκόταν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Και αυτό γιατί οι βουλευτές Θεσσαλονίκης δέχονται τεράστιες πιέσεις, αλλά η εικόνα που έχει το Μέγαρο Μαξίμου είναι ότι δεν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

Πριν ξεκινήσει η ηλεκτρονική ψηφοφορία για την τροπολογία περί υποβιβασμού, ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε πως: «δεν προβλεπόταν από τη διαδικασία, από τον νόμο, η σύμφωνη γνώμη της (Κοινοβουλευτικής) Επιτροπής αυτής για τον ορισμό μελών στην επιτροπή αδειοδότησης. Ο νόμος είναι σαφής. Δεν έχει συσταθεί με ΠΔ του ΝΠΔΔ, που είχε προβλέψει ο νόμος Βασιλειάδη, και μέχρι τότε εξακολουθεί να ισχύει όσα είχε ορίσει το άρθρο 77 του ν 2725/1999».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X