Οπαδός της ΑΕΚ σε νοσοκομείο μετά το ματς με τον Παναιτωλικό!

Οπαδός της ΑΕΚ σε νοσοκομείο μετά το ματς με τον Παναιτωλικό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ ατυχές συμβάν έλαβε χώρα τις πρώτες πρωϊνές ώρες!

Φίλος της ΑΕΚ νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, έπειτα από πτώση του από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Sportime.gr, ομάδα χούλιγκανς είχαν στήσει… καρτέρι σε φίλους της ΑΕΚ που επέστρεφαν στην Αθήνα από το Αγρίνιο. Οι φίλοι της Ένωσης είχαν μάλιστα μαζί τους και ένα πανό. Οι χούλιγκανς τους καταδίωξαν, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και εν τέλει τους εγκλώβισαν στην είσοδο μιας πολυκατοικίας. Ένας εκ των οπαδών της ΑΕΚ προκειμένου να σωθεί, καθώς τον κυνηγούσαν, ανέβηκε στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας.

Στην συνέχεια όμως, έπειτα από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο κενό από τον δεύτερο. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον οδήγησε σε νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται ακόμα σε σοβαρή κατάσταση. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Αθλητικής Βίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X