Ολιβέιρα: «Θέλω να είμαι στην ΑΕΚ και θα δίνω το 200%»

Ολιβέιρα: «Θέλω να είμαι στην ΑΕΚ και θα δίνω το 200%»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα όπως όλα δείχνουν δεν θα μετακομίσει στην Γουλβς, και θα συνεχίσει να φορά τον Δικέφαλο στο στήθος.

Ο Πορτογάλος άσος, σύμφωνα με την «ΩΡΑ», που δεν είχε καθόλου καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έλεγε τα εξής: «Έχω καταλάβει πως κάποιοι έχουν εκφράσει αμφιβολίες για την επιθυμία μου να συνεχίσω στην ΑΕΚ. Με στενοχωρεί πολύ αυτό, γιατί όλοι μέσα στην ομάδα ξέρουν πόσο την αγαπώ, τους ανθρώπους και τους οπαδούς. Πάντα δίνω το καλύτερο που μπορώ από την πρώτη μέρα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Μάλιστα, απέδιδε την κακή του εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό όχι σε αδιαφορία, αλλά σε απογοήτευση που δεν ξεκίνησε βασικός, κάτι που τον επηρέασε ψυχολογικά. «Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ μια κάποια απογοήτευση που ένιωσα όταν κατάλαβα πως δεν θα ξεκινούσα βασικός. Επηρεάστηκε λίγο η αυτοπεποίθησή μου και αυτό ήταν το λάθος μου. Αυτό και τίποτε άλλο. Θέλω να είμαι στην ΑΕΚ και θα συνεχίσω να δίνω το καλύτερο και να είμαι 200% αφοσιωμένος στην ομάδα. Λυπάμαι που υπάρχει κόσμος που σκέφτονται και λένε ανοησίες που δεν έχουν βάση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X