Ολιβέιρα: «Να καταλάβουμε ότι παίξαμε άσχημα, να γίνει μάθημα-Να ξυπνήσουμε!»

Οι δηλώσεις του 27χρονου επιθετικού

Η κακή εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στην Κραϊόβα έχει προβληματίσει άπαντες στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων».

Σε δηλώσεις του στο «ONE», o Νέλσον Ολιβέιρα τόνισε πως η Ένωση πρέπει να αφυπνιστεί για να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και να δώσει το παρών στους ομίλους του Europa League.

Οσα είπε ο Ολιβέιρα

Αρχικά ο Νέλσον Ολιβέιρα δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση. Νομίζω ότι είναι το μόνο καλό που μπορούμε να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι. Δεν παίξαμε καλά και πρέπει όλοι να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια όπως κι εγώ».

Για την προσωπική του εμφάνιση:

«Προσωπικά, είμαι χαρούμενος γιατί έβγαλα 90 λεπτά. Δεν είμαι τώρα στην καλύτερη μου φόρμα, νιώθω πολύ κουρασμένος στο γήπεδο. Προέρχομαι και από έναν τραυματισμό τον Απρίλιο και προσπαθώ να φτάσω στο 100%. Επομένως, με αυτά τα δεδομένα είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Θεωρώ όμως πως όλοι, όπως κι εγώ, πρέπει να παίξουμε καλύτερα γιατί με όλο το σεβασμό στην Κραϊόβα – συγχαρητήρια γιατί έπαιξαν καλά και στη Ρουμανία και εδώ– θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ πιο δύσκολο έργο στην συνέχεια με την Τράμπζονσπορ που έχει πιο ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να παίξουμε καλυτέρα και να κάνουμε περισσότερα αφού όλοι θέλουμε να παίξουμε στους ομίλους.

Για το μάθημα που πήραν από αυτή την αναμέτρηση:

«Νομίζω ότι υπάρχουν δυο θετικά. Το πρώτο είναι ότι προκριθήκαμε και το δεύτερο ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι παίξαμε άσχημα και να το πάρουμε ως μάθημα για να ξυπνήσουμε και να είμαστε πολύ καλύτεροι στα ματς με την Τράμπζονσπορ».

Για το τι έφταιξε:

«Δεν ξέρω ποιο ήταν, δεν είμαι προπονητής. Ίσως να παίξαμε πολύ χαλαρά, χάσαμε μπάλες που συνήθως δεν χάνουμε διότι έχουμε πολύ καλούς τεχνικά παίκτες. Χάσαμε πάσες και κάναμε λάθη που συνήθως δεν κάνουμε. Μπορεί να παίξαμε χαλαρά λόγω του 2-0 του πρώτου αγώνα. Αλλά ήταν ένα μάθημα για εμάς όπως είπα και πριν, διότι η Κραϊόβα που αξίζει το σεβασμό μας, έπαιξε καλύτερα και θα μπορούσε να νικήσει. Πρέπει να το δούμε ως μάθημα»

Δείτε επίσης

Παουλίνιο: «Έχει κερδίσει τον σεβασμό μας ο Καρέρα»

Όσα είπε ο Πορτογάλος μπακ