Οικονόμου: «Έσωσα τον βαθμό- Δεν μπορούσαμε να παίξουμε μπάλα»

Εικόνες από το Λάρισα-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στον Κάμπο κοντρα στην Λάρισα, με τον Μάριο Οικονόμου να σώζει μάλιστα τους «κιτρινομαυρους» με την επέμβαση του προς το τέλος του αγώνα. Ο Έλληνας στόπερ μίλησε στην κάμερα της Nova και στάθηκε στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λάρισας, ενώ δήλωσε πως οι «βυσσινί» έβαλαν περισσότερη δύναμη από τους παίκτες της ΑΕΚ.

Για την τελευταία φάση: «Θέλει ψυχραιμία, θέλει τύχη. Φάνηκε ο Μπαργκάν ήταν κουρασμένος. Ημουν τυχερός, έσωσα το βαθμό. Αλλά δεν μπορούσαμε να παίξουμε σήμερα μπάλα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός. Κάτι πρέπει να γίνει αυτό».

Για το ματς; «Κάναμε κάποια σουτ. Ηταν πολύ καλοί οι αμυντικοί της Λάρισας. Εμείς προσπαθήσαμε να βάλουμε λίγο δύναμη, θεωρώ ότι η Λάρισα έβαλε περισσότερο από εμάς. Απ’ αυτό τον αγωνιστικό χώρο αδικείται η Λάρισα που πρέπει να παίζει σε αυτό το γήπεδο».

Τι σημαίνει η ισοπαλία; «Τίποτα, είναι ένας βαθμός. Στο τέλος τον σώσαμε και κοιτάμε το επόμενο ματς. Δεν θέλαμε έναν βαθμό, αλλά τρεις».

Για τη συνέχεια; «Θα μιλήσω εντελώς κλισέ. Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Και να μπαίνουμε σε κάθε ματς να κερδίσουμε. Εχουμε τώρα ένα ματς Κυπέλλου και θέλουμε να κλείσουμε ωραία πριν τις διακοπές μας με νίκη στην έδρα μας κόντρα στον Λεβαδειακό».

Για τις συνθήκες στην Ελλάδα; «Ο αγωνιστικός χώρος και γενικά τα γήπεδα είναι ένα θέμα. Ακόμα και στο ΟΑΚΑ που παίζει ο ΠΑΟ έχει θέματα τώρα που ήρθε ο χειμώνας. Είναι τα πρώτα που πρέπει να φτιάξουμε μαζί με τις Ακαδημίες».

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ; «Με αναγκάζεται να απαντήσω απρόσωπα. Είναι κάτι που αφορά την ΑΕΚ, τον μάνατζέρ μου και τη Μπολόνια. Μου αρέσει εδώ, το πρότζεκτ εδώ, μου αρέσουν τα Σπάτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X