Οι ηγέτες και οι αλήθειες!

Οι ηγέτες και οι αλήθειες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο καθένας βλέπει την μπάλα (είτε ποδόσφαιρο, είτε μπάσκετ) με το δικό του τρόπο. Για παράδειγμα, μπορεί να θεωρεί, ότι σε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα η ΑΕΚ πρέπει να είναι κράμα Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ – αν θεωρήσουμε, πως πρόκειται για τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης – και πρέπει να μοιράζει πεντάρες σε κάθε αντίπαλο. Ενδεχομένως, κάποιοι αρέσκονται σε αυτομαστίγωμα. Να θέλουν να νικάς ακόμα και τους διαιτητές.

Κάποιες φορές αυτό είναι εφικτό. Αλλά για αυτήν την ΑΕΚ, που ξεκίνησε τόσο λάθος τη χρονιά και δεν έχει προλάβει ακόμα να γίνει ομάδα σε κανένα επίπεδο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δηλαδή, δεν είναι καθόλου εύκολο να μπαίνεις σε ένα ματς, που ο διαιτητής τα δίνει όλα ανάποδα στο πρώτο ημίχρονο. Που το ματς στραβώνει επειδή ο αντίπαλος βάζει το γκολ της χρονιάς. Και όμως, βρίσκεις κουράγιο, βγάζεις το άγχος και με σωστές κινήσεις από τον πάγκο, παίρνεις τη νίκη.

Είναι λόγος για να πανηγυρίζεις μια νίκη με το Βόλο; Προφανώς και ναι. Γιατί η ΑΕΚ είναι ομάδα που τρέφεται με τις νίκες. Που όπως είπε ο Ηλίας Ατματσίδης – και αν έχει δει αυτός πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο επί δεκαετίες – πρέπει να μάχεται για να κερδίζει κάθε παιχνίδι, όταν την ίδια στιγμή υπάρχουν διαφορετικές συνθήκες στην κούρσα του πρωταθλήματος. Αλλά ακόμα και έτσι, η ΑΕΚ στέκεται όρθια και πάει στο Φάληρο για να δείξει, πως όσα συνέβησαν πέρυσι ήταν απλά μια κακή παρένθεση στη σχέση που έχει φτιάξει με τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ κάποτε, στις μαγικές εποχές της, κατάφερνε να παίρνει ματς επειδή είχε σούπερ ομάδα. Παίκτες με αυτοματισμούς, σωστή λειτουργία, συνοχή και ισορροπία μέσα στο γήπεδο. Αυτά έκαναν τη διαφορά. Τώρα, δεν υπάρχει ομάδα. Δεν υπάρχει χρόνος και σωστή δουλειά στην καλοκαιρινή προετοιμασία, για να γίνει συμπαγές σύνολο. Οπότε, τα πάντα κρίνονται από τις προσωπικότητες και την κλάση που βγάζουν μέσα στο γήπεδο.

Μέχρι τώρα – αρκετοί μάλιστα το ειρωνεύονταν αυτό – για την ΑΕΚ καθάριζε στα περισσότερα παιχνίδια ο Λιβάγια. Το έκανε σε σημαντικό βαθμό και στο ματς με το Βόλο. Τρία γκολ πέτυχε, το ένα του μέτρησαν. Ο Κροάτης όμως, βρήκε πλέον και άξιο συμπαραστάτη. Ο Μάνταλος βρήκε την ιδανική στιγμή να πάρει τα πάνω του. Πέτυχε δύο γκολ, αγωνίστηκε σε τρεις θέσεις, έδωσε μία ασίστ, κέρδισε μια αποβολή. Όχι και λίγα, για έναν παίκτη που ακόμα δεν θεωρείται άξιος να είναι αρχηγός της ΑΕΚ από ορισμένους αμετανόητους.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X