ΟΑΚΑ ή Ριζούπολη; - Ψηφίστε για την έδρα της ΑΕΚ τη νέα σεζόν

ΟΑΚΑ ή Ριζούπολη; - Ψηφίστε για την έδρα της ΑΕΚ τη νέα σεζόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα ζητήματα τα οποία παραμένουν ανοιχτά είναι το που θα αγωνιστεί η ΑΕΚ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τα όσα είχαν γίνει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχαν επί της ουσίας αποφασίσει να «μετακομίσουν» στη Ριζούπολη, προκειμένου να μειωθεί πάρα πολύ ο περιβάλλων χώρος του ΟΑΚΑ, τον οποίο η «Ένωση» έχει πληρώσει πανάκριβα και σε χρηματικά πρόστιμα και σε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΕΚ στο φάκελο αδειοδότησης που θα πρέπει να καταθέσει ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα κάνει ό,τι και πέρσι. Θα δηλώσει δηλαδή ως πρώτη έδρα το «Σπύρος Λούης» και ως εναλλακτική τη Ριζούπολη. Έτσι θα έχει τη δυνατότητα να «ζυγίσει» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προϋποθέσεις για τη βασική της έδρα τη νέα σεζόν (προϋποθέσεις που θα εξαρτηθούν σε τεράστιο βαθμό και από τις αποφάσεις που θα πάρει το Κράτος για το αν θα υπάρχουν και πόσοι θεατές τη νέα αγωνιστική περίοδο στα ματς) και να αποφασίσει με την ησυχία της.

Μέχρι να υπάρξουν οριστικές αποφάσεις, η δική σας γνώμη μετράει. Μπείτε στην «Ενωσίτικη κάλπη» και δώστε τη δική σας εκτίμηση για το θέμα.

 

[poll id=”370″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X