«Ο Τάνκοβιτς πάει Τζένοα!»

«Ο Τάνκοβιτς πάει Τζένοα!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς φέρεται να είναι κοντά στην Τζένοα.

Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, που η ΑΕΚ τον έχει βάλει στο… μάτι, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, πλησιάζει στη Τζένοα. Ο Τάνκοβιτς έκανε… γκελ στους «κιτρινόμαυρους», αφού η περυσινή του σεζόν μόνο αδιάφορη δεν περνάει. Με την φανέλα της Χάμαρμπι, σε 28 εμφανίσεις σημείωσε 14 τέρματα και 8 ασίστ, με αποτέλεσμα πολλοί μνηστήρες να προκύψουν.

Πρόσφατα δημοσιεύματα από την Σουηδία ανέφεραν πως ο 24χρονος άσος δέχθηκε μία πολύ καλή πρόταση από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν την δέχθηκε, καθώς η θέληση του να παίξει σε ένα «δυνατό» πρωτάθλημα ήταν ισχυρή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport: «Το όνομα του Τάνκοβιτς, ακούγεται έντονα για την Τζένοα, προκειμένουνα αντικαταστήσει τον Κουαμέ, που επιστέφει μέχρι τα Χριστούγεννα».

Επίσης η REPUBLIC GENOA αναφέρει: «Η Τζένοα έχει βρει τον Τάνκοβιτς ως εναλλλακτική του Κουαμέ. Μάλιστα, βρίσκεται γι’ αυτόν τον λόγο στο επίκεντρο της προσοχής. Πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη η απόκτηση του Μουαμέρ Τανκόβιτς. Ήδη έχουν προγραμματιστεί ιατρικές εξετάσεις για την επόμενη εβδομάδα»..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X