Ο Τάνκοβιτς κοντά σε ιταλική ομάδα -Τι ισχύει με την ΑΕΚ!

O Μουαμέρ Τάνκοβιτς εν δράσει! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι ένας από τους παίκτες που έχουν εξεταστεί ενδελεχώς από την ΑΕΚ ενόψει μεταγραφικής περιόδου Ιανουαρίου. Το όνομα του 24χρονου άσου εξετάστηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς προέρχεται από μία εξαιρετικά καλή σεζόν με τη Χάμαρμπι, μετρώντας 14 γκολ και 8 ασίστ σε 28 συμμετοχές.

Μάλιστα ο Σουηδός που μένει ελεύθερος τον καλοκαίρι, έκανε… γκελ στους κιτρινόμαυρους κερδίζοντας συνεχώς πόντους, φυσικά η ΑΕΚ δεν έπαιζε μόνη της για εκείνον καθώς πρόκειται για έναν διεθνή παίκτη που έχει καταγράψει τρομερή χρονιά. Τώρα, ένα σουηδικό Μέσο και συγκεκριμένα το fotbollskanalen.se αναφέρει πως ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς βρίσκεται μια ανάσα από το να υπογράψει σε ομάδα της Serie A.

Μπορεί να μην διευκρινίζεται ποια ομάδα είναι, όμως αυτό που αναφέρεται είναι πως ο Σουηδός εξτρέμ θα υπογράψει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σε ιταλικό σύλλογο. Την ίδια στιγμή αναφέρεται πως του έγινε και μια πολύ καλή πρόταση από την ΑΕΚ, η οποία του άρεσε ιδιαίτερα, όμως το δέλεαρ του μεγάλου πρωταθλήματος της Ιταλίας ήταν αυτό που τον συγκίνησε περισσότερο. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος ο Τάνκοβιτς: ««Ο ατζέντης μου ασχολείται με το θέμα της μεταγραφής μου και τον εμπιστεύομαι. Του είπα να με ενημερώσει εάν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Από την μέρα που μεταπήδησα στην Χάμαρμπι, δεν είναι μυστικό πως στόχος μου ήταν να πάρω μεταγραφή σε ευρωπαϊκό σύλλογο».

Το δημοσίευμα

Αυτό που αναφέρεται στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se είναι: « Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς της Χάμαρμπι έκανε μια εξαιρετική χρονιά στο σουηδικό πρωτάθλημα με 14 γκολ και 8 ασίστ σε 28 παιχνίδια. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και αυτό έχει φουντώσει τις φήμες πως αναμένεται να πωληθεί τον χειμώνα. Σύμφωνα με την expressen, αυτό θα γίνει άμεσα κιόλας. Η Χάμαρμπι θα πουλήσει τον παίκτη της σε σύλλογο της Serie A και η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ο Τάνκοβιτς έλαβε μια πολύ καλή προσφορά από τη Σουηδία, αλλά και από τον μεγάλο ελληνικό σύλλογο, την ΑΕΚ. Όλες οι ομάδες τον έχουν παρακολουθήσει το τελευταίο διάστημα στις πολύ καλές του εμφανίσεις, όμως πιο στενό… μαρκάρισμα του έχει κάνει η Ουντινέζε, η Τζένοα και η Σαμπντόρια. Ο Τάνκοβιτς εντάχθηκε στη Χάμαρμπι το 2017 και στο παρελθόν έχει παίξει στο Φούλαμ και την Αλκμάαρ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X