Ο Πορτογάλος Ζόρζε Σόουζα στο ντερμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, τέταρτος ο Σκουλάς!

Ο Πορτογάλος Ζόρζε Σόουζα στο ντερμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, τέταρτος ο Σκουλάς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για την 8η αγωνιστική της Super League. Στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» επιλέχθηκε Πορτογάλος ρέφερι και συγκεκριμένα ο Ζόρζε Σόουζα. Τέταρτος ο Σκουλάς!

Ο 44χρονος Ζόρζε Σόουζα έχει μεγάλη εμπειρία και βρίσκεται ένα χρόνο πριν τη.. σύνταξη καθώς αναμένεται να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του αφού θα συμπληρώσει το όριο ηλικίας. Είναι διαιτητής από το 1993 και διεθνής από το 2006, τα τελευταία 13 χρόνια δηλαδή, ενώ είναι μέλος της ελιτ κατηγορίας της UEFA. Το ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας το έκανε το 2002! Η ΑΕΚ τον είχε βρει στον… δρόμο της τη σεζόν 2017-18, όταν είχε υποδεχθεί τη Μίλαν για τους ομίλους του Europa League με το ματς να λήξει ισόπαλο 0-0.

Από τα στατιστικά του φαίνεται πως είναι ένας διαιτητής με ιδιαίτερη… αδυναμία στις κίτρινες κάρτες. Τελευταίος αγώνας που σφύριξε ήταν το Αλ Αχλί – Αλ Ταϊβόν (18/10), όπου μοίρασε 6 κίτρινες, ενώ τελευταίο του ματς στη Πορτογαλία ήταν στις 22/09 και την αναμέτρηση Ακαντέμικα – Φεϊρένσε με τον Σόουζα να δίνει 7 κίτρινες.

Όσον αφορά την… ελληνική εκπροσώπηση στην διαιτητική ομάδα του ντέρμπι, η ΚΕΔ επέλεξε δυο ονόματα που έχουν δημιουργήσει μεγάλη κουβέντα. Συγκεκριμένα οι Σκουλάς (4ος) και Νικολακάκης (AVAR) σήκωσαν θύελλα αντιδράσεων με τις αποφάσεις τους στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ξάνθη. Μετά από μια αγωνιστική δίχως ορισμό, η Επιτροπή επέλεξε να τους επαναφέρει και μάλιστα σε ντέρμπι.

Αναλυτικά:

Διαιτητής: Ζόρζε Σόουζα (Πορτογαλία)
Βοηθοί: Αλβάρο Μεσκίτα (Πορτογαλία), Νούνο Μάνσο (Πορτογαλία)
4ος: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)
VAR: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)
ΑVAR: Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X