Ο Μελισσανίδης αγόρασε και έκανε δωρεά τα Σπάτα στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Ο Μελισσανίδης αγόρασε και έκανε δωρεά τα Σπάτα στην ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη σπουδαία κίνηση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος όχι μόνο “χτίζει” ξανά το σπίτι της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά της έκανε δώρο και το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα

Αυτό καθώς στον πλειστηριασμό των εγκαταστάσεων των Σπατών που έγινε σήμερα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν αυτός που τα αγόρασε και πλέον με δική του δωρεά στην ουσία το προπονητικό κέντρο των Σπατών ανήκει πλέον στην ΑΕΚ.

Και δεν είναι μόνο η υπάρχουσα έκταση, καθώς με πρωτοβουλία του έχουν ήδη αγοραστεί επιπλέον της σημερινής έκτασης ακόμα 70 στρέμματα για την επέκταση των γηπέδων αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια που έχει ο ίδιος για την πλήρη αναμόρφωση του προπονητικού κέντρου. Με άλλα λόγια προχωράει χωρίς μεγάλες εξαγγελίες στο όνειρό του για ένα προπονητικό κέντρο που θα περιλαμβάνει πλέον όλα όσα τα προπονητικά κέντρα των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.
Η αγορά του προπονητικού κόστισε 3.200.000 ευρώ ενώ στα 7ο επιπλέον στρέμματα θα κατασκευαστούν εκτός από άλλα γήπεδα και ξενώνες για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X