Ο Μάκης προχωρά ακάθεκτος: Ραντεβού με επενδυτές για το κλειστό των Ανω Λιοσίων!

Ο Μάκης προχωρά ακάθεκτος: Ραντεβού με επενδυτές για το κλειστό των Ανω Λιοσίων!
Photo Credits: INTIME

Ο Μάκης Αγγελόπουλος προχωρά για το κλειστό γήπεδο της ΑΕΚ στα Ανω Λιόσια!

Ο ισχυρός άνδρας της μπασκετικής ΑΕΚ το έχει βάλει σκοπό να τελειώσει όσο το δυνατόν συντομότερο με το γήπεδο της Βασίλισσας στα Ανω Λιόσια. Και θέλει το κλειστό αυτό να βρίσκεται στα χέρια της ΚΑΕ ΑΕΚ για χρήση.

Μάλιστα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια πολύ σημαντική συνάντηση με επενδυτές για το κλειστό γήπεδο στα Ανω Λιόσια. Η είδηση έγινε γνωστή από το SDNA, καθώς είχε προαναγγελθεί πως θα μιλήσει σε ζωντανή εκπομπή, αλλά οι υποχρεώσεις του, δεν το επέτρεψαν.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος συνεχίζει τη μάχη όχι μόνο για να ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΚ, αλλά και για να ανεβάσει επίπεδο το ελληνικό μπάσκετ. Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα έλαβε χώρα το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και οι ΚΑΕ ψήφισαν ομόφωνα τις προτάσεις του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ μετά την αποχώρησή του.

Στην τελική ευθεία για να μπει στο νέο της «παλάτι» στα Λιόσια

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει στο νέο της γήπεδο στα Λιόσια, καθώς βρίσκεται στην τελική ευθεία. Μάλιστα, όπως τονίστηκε σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ότι μέσα στον Ιούνιο παραδίδεται στα χέρια της ΑΕΚ.

Επειτα, ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει πάρει… προσωπικά την αναδιαμόρφωση του κλειστού. Καθώς θέλει τα… καλύτερα για την Κυπελλούχο «Βασίλισσα». Οι άνθρωποι της ΑΕΚ εργάζονται συνεχώς πάνω σε αυτό το πρότζεκτ, ενώ οι επισκέψεις είναι αρκετές συχνές. Τα νέα καθίσματα βρίσκονται ήδη στο κλειστό, ενώ έχει γίνει παραγγελία και για το παρκέ. Η ΑΕΚ ετοιμάζει το νέο της «κάστρο» και πλέον δείχνει πανέτοιμη να πάρει τα «κλειδιά» για την επόμενη σεζόν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X