Ο Μακ προτάθηκε στην ΑΕΚ!

Ο Μακ προτάθηκε στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ενίσχυση για την ΑΕΚ καθώς λίγες μόνο μέρες έμειναν για το χειμερινό «παζάρι». Η Ένωση είναι γνωστό πως ψάχνεται για εξτρέμ μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Τάνκοβιτς και για αυτό έχει έρθει σε επαφή με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι ο Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος προτάθηκε στους «κιτρινόμαυρους».

Όπως αναφέρει το gazzeta.gr, τα δεδομένα της υπόθεσης του Σλοβάκου άσου της Ζενίτ και πρώην του ΠΑΟΚ αναφέρουν ότι ο παίκτης γίνεται να αγωνιστεί στην ΑΕΚ ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα ως ελεύθερος με αντίτιμο 400.000 ευρώ. Το υπόλοιπο του συμβολαίου του για την σεζόν. Οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή στο ρωσικό κλαμπ ανέρχονται 1.200.000 ευρώ και προφανώς το συγκεκριμένο ποσό δεν πρόκειται να το βρει σε οποιοδήποτε σταθμό της καριέρας του.

Οι εκπρόσωποι του τον πρότειναν στην ΑΕΚ με την τιμή να δείχνει ήδη να… ψαλιδίζεται αλλά επί του παρόντος, πέραν από  το γεγονός ότι έχει προταθεί στην Ενωση δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη. Στην Ένωση θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα της περίπτωσής του μιας και πρόκειται για μια αρκετά καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή και θα αποφασίσουν αν υπάρχει λόγος να την… τρέξουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X