O ερχομός Ραϊόλα στην Ελλάδα δρομολογεί εξελίξεις με Νάρσινγκ

«Wales Online»: «Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται ακόμη για τον Νάρσινγκ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση χαφ τον Ιανουάριο, οπως τόνισε και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ωστόσο είναι πολύ πιθανό οι «κιτρινόμαυροι» να ψαχτούν και για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Εκεί όπου το όνομα του Λουτσιάνο Νάρσινγκ «παίζει» δυνατά.

Ο Ολλανδός εξτρέμ που είχε απασχολήσει την Ένωση και το καλοκαίρι δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στη Σουόνσι, παρά μόνο στις «ρεζέρβες» του συλλόγου. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και η ΑΕΚ μπορεί να τον κάνει δικό της από τώρα για τον Ιούνιο, ως ελεύθερο, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να ζητήσει από την αγγλική ομάδα να τον πάρει από τον Γενάρη!

Μάλιστα, ο ξάδερφος του διάσημου μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, Έντσο, θα έρθει σύντομα στην πατρίδα μας, αφού θα έχει συζητήσεις τόσο με τον ΠΑΟΚ για τον Ελ Καντουρί, όσο και και με τον Παναθηναϊκό για τον Μακέντα, αλλά και τη Λαμία για τον Μαστούρ. Έτσι, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρχει συνάντηση και με ανθρώπους του «Δικεφάλου» για το θέμα του Ολλανδού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X