Ο δικαστικός κ. Διονυσσάτος που διώχθηκε ποινικά και πειθαρχικά για το παραδικαστικό θα κρίνει την έφεση της ΑΕΚ!

Ο δικαστικός κ. Διονυσσάτος που διώχθηκε ποινικά και πειθαρχικά για το παραδικαστικό θα κρίνει την έφεση της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σκάνδαλο του παραδικαστικού… έφτασε μέχρι την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την άδικη και εξοντωτική τιμωρία της!

Οπως αναφέρει το zougla, ο κ. Γεράσιμος Διονυσσάτος ήταν δικαστικός λειτουργός όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με το Παραδικαστικό. Τότε είχε διωχθεί ποινικά και πειθαρχικά. Αθωώθηκε από τη Δικαιοσύνη και επανήλθε. Ανταμείφτηκε μάλιστα και με προαγωγή. Έγινε Εφέτης.

Θα είναι ο δικαστής ο οποίος θα χειριστεί σε δεύτερο βαθμό την τιμωρία της ΑΕΚ μετά την πρωτοβάθμια τιμωρία της ομάδας. Όντως πριν από λίγες ημέρες και μετά από μία σύντομη συνεδρίαση που αποτελεί πρωτόγνωρο ρεκόρ στα χρονικά της Αθλητικής Δικαιοσύνης, η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με απώλεια τριών βαθμών, με ένα σημαντικό πρόστιμο και τιμωρία τους γηπέδου της. Η υπόθεση αφορούσε επεισόδια οπαδών της εκτός γηπέδου χωρίς να υπάρξουν φθορές ή θύματα. Για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης για μία αντίστοιχη υπόθεση ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε επίσης στο πρωτοβάθμιο με ένα πρόστιμο της τάξης των 15.000 ευρώ.

Η τιμωρία θεωρήθηκε ιδιαζόντως αυστηρή όταν μάλιστα τα επεισόδια συνέβησαν εκτός γηπέδου, χωρίς να υπάρξουν θύματα ή φθορές και δεν απειλήθηκε η ομαλή εξέλιξη του αγώνα.

Οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές αλλά κρίνονται και αυτές όπως και οι δικαστικοί λειτουργοί όπως όλοι και τα πάντα. Από τη ζωή, την κοινωνία, τους πολίτες. Κανείς θεσμός της Πολιτείας δεν λειτουργεί σε περιβάλλον θερμοκηπίου.

Η ΑΕΚ προέβη ως είχε το δικαίωμα σε προσφυγή επί της πρωτοβάθμιας αποφάσεως. Την προσφυγή θα εκδικάσει ο Εφέτης κ. Διονυσσάτος τον οποίο η ίδια η Δικαιοσύνη, δηλαδή ο θεσμός στον οποίο ζει και εργάζεται, απάλλαξε από όλες τις κατηγορίες περί Παραδικαστικού.

Επειδή στην Ελλάδα ζούμε και τα μάτια μας έχουν δει πολλά, τόσα πολλά που δεν είναι δυνατόν να καταχωρηθούν όλα στην μνήμη, ελπίζουμε η εκδίκαση της προσφυγής της ΑΕΚ να τύχει δίκαιης αντιμετώπισης στη βάση των νόμων που ισχύουν και της πρακτικής που παγίως ακολουθείται για όλες, επιμένουνε, για όλες τις ΠΑΕ. Χωρίς εξαιρέσεις.

Εκφράστηκε η άποψη και εκεί που έχουμε φθάσει και η ελπίδα, από το Κράτος, τους Θεσμούς και την Κυβέρνηση, πώς το πρωτάθλημα πρέπει να κερδίζεται στα γήπεδα και όχι στα χαρτιά. Προσοχή λοιπόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X