Ο Αλιπούρ αρέσει και στον Καρντόσο

Ο Αλιπούρ αρέσει και στον Καρντόσο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο εκλεκτός για την θέση του προπονητή βρέθηκε από του ανθρώπους της ΑΕΚ και ο Μιγκέλ Καρντόσο αναμένεται να είναι τις επόμενες μέρες στην Αθήνα σηκώνοντας μανίκια ενόψει μεταγραφικού σχεδιασμού.

Μια εκ των πρώτων επιλογών της Ένωσης για την επίθεση είναι ο Αλί Αλιπούρ. Ο Ιρανός «άσος», ο οποίος αγωνίζεται από το 2015 στην Περσέπολις, ομάδα της πατρίδας του, φέρεται να είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Νίκου Λυμπερόπουλου για την απόκτηση εξτρέμ, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», χωρίς να αποκλείεται σύντομα για τον ίδιο να γίνει κίνηση.

Ο ίδιος βρίσκεται στα 24 χρόνια του, πριν από την Περσέπολις έχει αγωνιστεί σε Σανγκ Αχάν και Ραχ Αχάν, όντας πρωταθλητής Ιράν τα τελευταία 3 χρόνια. Έχει υπάρξει 2 φορές διεθνής με την Εθνική της χώρας του και μπορεί να καλύψει, τόσο τη θέση του φορ όσο και αυτή του εξτρέμ, έχοντας τη θετική άποψη του Μιγκέλ Καρντόσο. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο, δηλαδή, να επιχειρήσει η Ένωση να τον κάνει δικό της, αν και δεν είναι ο μοναδικός στο «ραντάρ» της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X