Νούνο Μπαπτίστα: «Ειναι σημαντικό να μιλάμε με τους παίκτες- Εχουμε ίδιες ιδέες με τον Καρντόσο»

Αναλυτικά όσα είπε ο βοηθός του Μιγκέλ Καρντόσο, μετά το τέλος του φιλικού με τη Σταλ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Νούνο Μπαπτίστα μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Σταλ Σταλόβα. Ο συνεργάτης του Μιγκέλ Καρντόσο μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πορτογάλο τεχνικό της Ενωσης, ενώ επισήμανε πως είναι σημαντικό να μιλάνε στους παίκτες, αφού τότε οι τελευταίοι νιώθουν σημαντικοί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νούνο Μπαπτίστα:

Για το πώς είναι η συνεργασία του με τον Καρντόσο;

«Με τον προπονητή έχουμε τις ίδιες ιδέες σχετικά με το ποδόσφαιρο που θέλουμε να δούμε. Συζητάμε. Είναι ανοιχτός σε προτάσεις, μας κάνει να νιώθουμε σημαντικοί. Χαίρουμε και νιώθω πολύ καλά που δουλεύω μαζί του».

Για το γεγονός ότι βρίσκεται στην άλλη άκρη του γηπέδου απέναντι από τους πάγκους στα παιχνίδια;

«Όταν βρίσκεται ο προπονητής από τη μία πλευρά είναι δύσκολο να μιλήσει στον παίκτη που είναι απέναντι. Εγώ μιλάω κυρίως όταν δεν έχουμε την μπάλα στην πλευρά. Νιώθει σημαντικός ο παίκτης όταν του μιλάω. Στα επίσημα δεν γίνεται, αλλά οσο μπορούμε το κάνουμε στην προετοιμασία».

Για τη δουλειά που γίνεται;

«Δουλεύουμε τρεις εβδομάδες τώρα. Από την αρχή τα πράγματα ήταν σχετικά καινούργια για τους παίκτες. Το θετικό είναι ότι είναι ανοιχτοί να δεχθούν όλες τις πληροφορίες που θέλουμε να τους δώσουμε. Το σημαντικό είναι να μιλάμε με τους παίκτες. Να είμαστε εκεί κοντά τους, να τους λύνουμε κάθε απορία».

Δείτε επίσης

Τα σημερινά πρωτοσέλιδα ΕΔΩ! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι γράφουν τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα