Νοθεία και αλητεία από την παράγκα του μπάσκετ

«Εσφαξαν» στο γόνατο την ΑΕΚ, ήττα-σοκ (90-91) από το Περιστέρι!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 91-90 κόντρα στο Περιστέρι στο ΟΑΚΑ, ωστόσο τα παράπονα για την διαιτησία είναι έντονα από την πλευρά της «Βασίλισσας».

Πιο συγκεκριμένα, η Ένωση έχει πολλούς λόγους να παραπονιέται με τον τρόπο που το διαιτητικό «τρίο» διεύθυνε την αναμέτρηση, όμως τα παράπονα «φουντώνουν» κυρίως για την Βασιλική Τσαρούχα, η οποία εξόργιζε διαρκώς τόσο τον πάγκο της ΑΕΚ όσο και την εξέδρα.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποβλήθηκε από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, όταν παραπονέθηκε δίκαια στους διαιτητές, πως ο Χάτσερ του Περιστερίου δεν πέρασε το κέντρο στα 8 δευτερόλεπτα.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης αντί να δώσουν την μπάλα στην «Βασίλισσα» έδωσαν τεχνική ποινή στον 44χρονο κόουτς, με αποτέλεσμα να αποβληθεί σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, με τις βολές που ακολούθησαν να ήταν σημαντικές στην έκβαση του αγώνα.

Μάλιστα, η διαιτητής από την Χίο δεν είπε ποτέ τον λόγο τον οποίο απέβαλλε τον προπονητή της ΑΕΚ, με την εξέδρα να… αναζητά το δίκιο της αφού την έκλεβαν μπροστά στα μάτια της.

Γενικώς, η διαιτησία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως εχθρική απέναντι στην «Βασίλισσα», με πολλά άσχημα σφυρίγματα που την υποχρέωσαν στην 3η ήττα σε 4 αγωνιστικής στην Basket League.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X