Νίκολιτς: «Μιλάω με Ίβιτς»-Τι αποκαλύπτει, το κασέ του!

Όσα σχολιάζει Σέρβος προπονητής σε εν Ελλάδι φίλους του

Στόχος της ΑΕΚ και του Ίλια Ίβιτς είναι να έρθει νέος προπονητής το γρηγορότερο δυνατόν και να καθίσει στον πάγκο της ομάδα το Σάββατο με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Η πίεση είναι μεγάλη και ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής εξετάζει διάφορες υποθέσεις. Πολύ ψηλά στη λίστα του είναι εδώ και καιρό ο Μάρκο Νίκολιτς που προ ολίγων ημερών έμεινε ελεύθερος από τη Φερεντσβάρος (ή Βίντι ή Φέχερβαρ).

Ο Σέρβος προπονητής σχολιάζει λακωνικά σε όσους φίλους του από την Ελλάδα επικοινωνούν μαζί του τις τελευταίες ημέρες και δείχνουν ενδιαφέρον για την προοπτική συνεργασίας του με την ΑΕΚ: «Μιλάμε με τον Ίβιτς και θα ξέρουμε τις επόμενες ημέρες τι θα γίνει…», σύμφωνα με το sdna.gr. Μπορεί ο 40χρονος να μην έχει δουλέψει ποτέ στην Ελλάδα μας, ωστόσο διατηρεί αρκετούς φίλους στην χώρα μας.

Εκείνοι γνωρίζουν πως ο άλλοτε τεχνικός της ουγγρικής ομάδας είναι πολύ «ζεστός» για την συνεργασία του με την Ένωση, με την προϋπόθεση βέβαια να τα βρουν οι δύο πλευρές και στο οικονομικό κομμάτι. Το κασέ του στην ομάδα της Ουγγαρίας τα δύο τελευταία χρόνια κυμαίνονταν κοντά στις 500.000 ευρώ.

Δείτε επίσης

Αϊβάζης: «Να φωνάξω Θρύλε Θεέ μου; Προτιμώ να πεθάνω στην ψάθα- Η ΑΕΚ είναι ιδέα»

Όσα απάντησε ο γνωστός ΑΕΚτζής ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για Ολυμπιακό