Νικολαΐδης: «Ο Λιβάγια είναι μεγάλη κλάση-Μου άρεσε που πανηγύρισε στα κάγκελα»

Νικολαΐδης: «Ο Λιβάγια είναι μεγάλη κλάση-Μου άρεσε που πανηγύρισε στα κάγκελα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης φιλοξενήθηκε στον Sport24radio για να παραχωρήσει μια μεγάλη συνέντευξη για τα… πάντα. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τους παίκτες που ξεχωρίζει από το ελληνικό πρωτάθλημα και επέλεξε τον Μάρκο Λιβάγια.

«Δεν ξεχωρίζει ένας γκολτζής, δεν έχω έναν να μου βάζει 20-25 γκολ το χρόνο. Οι επιθετικοί δεν περιμένουν πια τη μπάλα, ανοίγουν τους χώρους. Για μένα μεγάλη κλάση είναι ο Λιβάγια», ανέφερε αρχικά και δήλωσε στη συνέχεια για την πανηγυρισμό του Κροάτη: «Λες να μην μου άρεσε; Ήταν ωραίο, αυθόρμητο. Δεν μου έχει τύχει η ευκαιρία να μιλήσω με τον Λιβάγια, να συζητήσω μαζί του».

Παράλληλα, μίλησε και για την τωρινή κατάσταση στην Ένωση: «Το πρόβλημα της ΑΕΚ είναι η αστάθεια, έχει καλούς παίκτες. Δεν υπάρχει προπονητής από τις τέσσερις ομάδες που δεν έφτασε κάποια στιγμή στο σημείο “αν χάσεις θα φύγεις. Το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι το ρόστερ, χρειάζεται κάποιον να το υποστηρίξει. Πάντα έλεγα πως δεν φταίνε οι παίκτες. Η ΑΕΚ άφησε ελεύθερο τον Τζιμπούρ, τον παίκτη που έκανε φασαρία, για να τους κάνει μπάχαλο, και έκανε φοβερή χρονιά στον Ολυμπιακό.

Για τον Νίκο Κωστένογλου: «Εγώ ήξερα το χαρακτήρα του Κωστένογλου το 2009, πίστευα τότε πως δεν χρειάζεται προπονητής αλλά να αλλάξει το κλίμα. Τότε ήθελα να διαχειριστεί το κλίμα ο Νίκος».

Για την αποχώρησή του το 2008: «Δεν ήμουν αποφασισμένος να αποχωρήσω τότε. Η ΑΕΚ πήρε τώρα πρωτάθλημα, παίζει Champions League, πόσοι πάνε στο γήπεδο τώρα;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X