Τελευταία Νέα

Νέο ξεμπρόστιασμα για την Ξάνθη και τους… νονούς της!

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση προς την Ξάνθη, κάνοντας λόγο για «μεγάλο αφεντικό»

Αγριο… ξεμπρόστιασμα για την Ξάνθη και τους… νονούς της από την ΠΑΕ Αρης!

Οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν στην αντεπίθεση και με ανακοίνωση τους απάντησαν σε αυτή της Ξάνθης και στα όσα αναφέρει περί πλαστών εισιτηρίων στο περσινό παιχνίδι.

Σε αυτή υπογραμμίζει ότι πέρσι η ΠΑΕ δεν είχε λάβει επίσημα εισιτήρια για τον αγώνα άρα δεν φέρει καμία ευθύνη και καταγγέλλει ότι υπάρχει άλλος λόγος που δεν αποδέχεται να δώσει εισιτήρια για το μεταξύ τους παιχνίδι.

Κι ο νοών… νοείτω!

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Προς αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι της «αλήθειας», που εσείς σκοπίμως κατασκευάσατε, για λόγους εντυπώσεων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ νιώθει την υποχρέωση να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, αναφορικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ουδεμία ευθύνη φέρει για τα όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ Ξάνθη περί… πλαστών εισιτηρίων.

Θυμίζουμε, δε, στην ΠΑΕ Ξάνθη ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΕΝ παρέλαβε επισήμως εισιτήρια στο περσινό παιχνίδι και ότι η μετακίνηση των φιλάθλων μας ήταν μεμονωμένη. Αυτό προφανώς είναι κάτι που της διαφεύγει…

Ωστόσο, όταν ενημερωθήκαμε για το συμβάν, προθυμοποιηθήκαμε αμέσως να κλείσουμε το ζήτημα, καταβάλλοντας το ποσό των 900 ευρώ, που αντιστοιχεί στα 45 εισιτήρια των 20 ευρώ (τόσα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕ Ξάνθη).

Αίφνης, όμως, η ΠΑΕ Ξάνθη αξίωσε το ποσό των 5.000 ευρώ (προφανώς τόσα της έλειπαν…), υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα δεν αφορούσε σε 45 εισιτήρια, αλλά σε 260, όπως λέει στην ανακοίνωσή της τώρα ή σε… «περίπου 250», όπως κατέθεσε η ίδια στην Αστυνομία μετά το συμβάν!

Τελικά ήταν 45, 250, 260… Πόσα ήταν;

Αυτή, λοιπόν και μόνο αυτή, είναι η πραγματική αλήθεια. Από την άλλη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατανοεί πλήρως την σύγχυση της ΠΑΕ Ξάνθη.

Εισιτήρια δεν μας δίνετε γιατί δεν σας επιτρέπει το «μεγάλο αφεντικό». Πείτε την αλήθεια. Μην ντρέπεστε… Είναι κοινό μυστικό άλλωστε…

Μην εκτίθεστε άλλο. Σας βλέπουν…».

Δείτε επίσης

«Τεσσάρα» του ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό στο ματς της Κ19 που έγινε με… ΜΑΤ (ΦΩΤΟ)

Υπό την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων έγινε ο αγώνας