«Νέα πρόταση 4,5 εκατ.ευρώ της Γούλβς στην ΑΕΚ για Ολιβέιρα!» (ΦΩΤΟ)

Το πήρε μόνος του ο τεράστιος Ολιβέιρα, 3-2 η ΑΕΚ τον Ατρόμητο με διπλή ανατροπή!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Νέλσον Ολιβέιρα καλά κρατεί!

Τα πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Γούλβς χτύπησε για δεύτερη φορά την πόρτα της ΑΕΚ με 4,5 εκατ. ευρώ στην… βαλίτσα της. Υπενθυμίζουμε πως ο αγγλικός σύλλογος έκανε κρούση στην Ένωση πριν από λίγες μέρες για πρώτη φορά ύψους 4 εκατ ευρώ, η οποία απορρίφθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ να αποχωρήσει αν δεν καταβληθεί ένα ποσό κοντά στην ρήτρα του.

Συγκεκριμένα, η «O Jogo» αναφέρει πως: «Η επιθυμία του Νούνο Εσπιρίτο Σάντος να αποκτηθεί ο Νέλσον Ολιβέιρα, δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα εξαιτίας οικονομικών διαφορών ανάμεσα στην Γούλβς και την ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα μάθαμε, η αγγλική ομάδα παρουσίασε μια δεύτερη πρόταση ύψους ξίας 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως παραμένει χαμηλότερη σε σχέση με τις απαιτήσεις των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, 1,5 εκατ. ευρώ είναι τα χρήματα που χωρίζουν τις δυο πλευρές με την ΑΕΚ να έχει θέσει ως τιμή του Ολιβέιρα τα 6 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, 500 χιλιάδες ευρώ λιγότερα από την ρήτρα του Πορτογάλου διεθνή φορ. Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ένα στοίχημα από τον προπονητή της Γούλβς που τον επιθυμεί για να πάρει τον ρόλο που είχε ο Κουτρόνε ο οποίος αποχώρησε για την Φιορεντίνα».

Η ρήτρα και το μέγιστο κέρδος της ΑΕΚ

Το ποσό που προβλέπει η ρήτρα παραχώρησης του Ολιβέιρα από την ΑΕΚ διαμορφώθηκε το καλοκαίρι μέσα από σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα, αυτός ο όρος ήταν και το βασικό «αγκάθι» στο να κλείσει η συμφωνία. Η Ένωση επιθυμούσε η ρήτρα να μπει στα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε στα 6,5 εκατομμύρια, ένα ποσό που αυτή τη στιγμή είναι αρκετό για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, εφόσον φυσικά υπάρχει αυτή η επιθυμία και από τον παίκτη.

Βεβαίως αξίζει να σημειωθεί πως από τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπονται στη ρήτρα, στα ταμεία της ΑΕΚ θα μπουν αρκετά λιγότερα. Για την ακρίβεια, περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό γιατί στη συμφωνία του καλοκαιριού αναφέρεται πως το 10% από αυτό το ποσό θα πάει στον ίδιο τον παίκτη, ενώ άλλο ένα 5% τους ατζέντηδες. Κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ μπορεί να εισπράξει μάξιμουμ 5,5 εκατομμύρια ευρώ, γλιτώνοντας παράλληλα το μισό του συμβολαίου του Ολιβέιρα, που είναι στο 1,2 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Δείτε το δημοσίευμα της «O Jogo»:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X