Νέα αποκάλυψη: Οι πέντε φάσεις της Υπογειοποίησης (ΦΩΤΟ)

Όπως αναφέρει η ΤΕΥ το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αναμένεται να είναι έτοιμο τη σεζόν 2020-2021

Στην Τεχνική έκθεση της Υπογειοποίησης και συγκεκριμένα στη σελίδα 12 αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η αναφορά στην πρόοδο των εργασιών. Όπως τονίζεται στο επίσημο έγγραφο το οποίο φέρει τις υπογραφές της Περιφέρειας Αττικής και της «Δικέφαλος»: «Οι εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να ολοκληρωθούν μέχρι το 2020-2021!

Στη συνέχεια γίνεται η αναλυτική παρουσίαση των πέντε φάσεων κατασκευής της Υπογειοποίησης! Αυτές έχουν ως εξής:

Φάση Α: Κατασκευή του τμήματος 8. Κατά τη φάση αυτή κατασκευάζονται οι πάσσαλοι, κεφαλόδεσμοι και η άνω πλάκα. Η πρόσβαση στο εργοτάξιο θα γίνεται από τη Δεκελείας! Κατά την ίδια φάση μπορούν να κατασκευαστούν οι πάσσαλοι του τμήματος 9Α.

Φάση Β: Κατασκευή των τμημάτων 6, 7,1 και 7,2. Κατά τη φάση αυτή κατασκευάζονται οι πάσσαλοι, κεφαλόδεσμοι και η άνω πλάκα. Η πρόσβαση στο εργοτάξιο θα γίνεται από την πλευρά της Νέας Ιωνίας.

Φάση Γ: Κατασκευή και ολοκλήρωση των τμημάτων 1, 2, 3, 4 και 5. Οι χωματουργικές εργασίες μπορούν να συνδυαστούν με αυτές του τομέα 13 του γηπέδου. Η κατασκευή του τομέα 13 του γηπέδου θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Φάση Δ: Κατασκευή του τμήματος 7,3. Προσωρινή διακοπή της άμεσης πρόσβαση στο εργοτάξιο του γηπέδου.

Φάση Ε: Υπόλοιπες εργασίες κατασκευής. Σε αυτές περιλαμβάνονται και οι εργασίες στο τμήμα 9, οι εκσκαφές στα τμήματα 6 και 9. Η πρόσβαση στο εργοτάξιο θα γίνεται από τη Λεωφόρο Δεκελείας και τη Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Δείτε επίσης

Συντριβή (4-0) του Χιμένεθ από τον Αρουαμπαρένα

Η Αλ Ουαντά έχασε από την Αλ Αχλί Ντουμπάι