Νέα αποκάλυψη: Οι πέντε φάσεις της Υπογειοποίησης (ΦΩΤΟ)

Όπως αναφέρει η ΤΕΥ το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αναμένεται να είναι έτοιμο τη σεζόν 2020-2021

Στην Τεχνική έκθεση της Υπογειοποίησης και συγκεκριμένα στη σελίδα 12 αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι η αναφορά στην πρόοδο των εργασιών. Όπως τονίζεται στο επίσημο έγγραφο το οποίο φέρει τις υπογραφές της Περιφέρειας Αττικής και της «Δικέφαλος»: «Οι εργασίες κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να ολοκληρωθούν μέχρι το 2020-2021!

Στη συνέχεια γίνεται η αναλυτική παρουσίαση των πέντε φάσεων κατασκευής της Υπογειοποίησης! Αυτές έχουν ως εξής:

Φάση Α: Κατασκευή του τμήματος 8. Κατά τη φάση αυτή κατασκευάζονται οι πάσσαλοι, κεφαλόδεσμοι και η άνω πλάκα. Η πρόσβαση στο εργοτάξιο θα γίνεται από τη Δεκελείας! Κατά την ίδια φάση μπορούν να κατασκευαστούν οι πάσσαλοι του τμήματος 9Α.

Φάση Β: Κατασκευή των τμημάτων 6, 7,1 και 7,2. Κατά τη φάση αυτή κατασκευάζονται οι πάσσαλοι, κεφαλόδεσμοι και η άνω πλάκα. Η πρόσβαση στο εργοτάξιο θα γίνεται από την πλευρά της Νέας Ιωνίας.

Φάση Γ: Κατασκευή και ολοκλήρωση των τμημάτων 1, 2, 3, 4 και 5. Οι χωματουργικές εργασίες μπορούν να συνδυαστούν με αυτές του τομέα 13 του γηπέδου. Η κατασκευή του τομέα 13 του γηπέδου θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Φάση Δ: Κατασκευή του τμήματος 7,3. Προσωρινή διακοπή της άμεσης πρόσβαση στο εργοτάξιο του γηπέδου.

Φάση Ε: Υπόλοιπες εργασίες κατασκευής. Σε αυτές περιλαμβάνονται και οι εργασίες στο τμήμα 9, οι εκσκαφές στα τμήματα 6 και 9. Η πρόσβαση στο εργοτάξιο θα γίνεται από τη Λεωφόρο Δεκελείας και τη Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Δείτε επίσης

Νίκος Παππάς: «Ο Ολυμπιακός θα αποφασίζει πότε θα πληρώνεται η ΑΕΚ, μιλάμε για τρέλα»

Ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη εξαγορά της Forthnet από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

One comment

  1. Στην υπογειοποίηση ξέραμε ότι θα διαρκέσει το πολύ 14 μηνες.Αυτό που γράφτηκε πρόσφατα είναι νομίζω για την φάση κατασκευής που χρηματοδοτείται από την περιφέρεια όσον αφορά το έργο στο γήπεδο αποκλειστικά κι όχι στην υπογειοποίηση.Εκεί υποτίθεται θα καθυστερήσει.Η λογική λέει ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο μέχρι Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *