Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός- Προκλήσεις και ψευτοτσαμπουκάδες (VIDEO)

Για μια ακόμα φορά ο Τάκης και ο.. Άκης δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του Ολυμπιακού

Το πρόσωπο του Ολυμπιακού φανερώνεται για μια ακόμα φορά!

Με το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα να παραμένει τεράστιο, οι… γνωστοί συνεχίζουν να προκαλούν ψευοτσαμπουκάδες. Ο λόγος φυσικά για τον Τάκη Τσουκαλά και τον συνεργάτη του, Άκη που δεν χάνουν ευκαιρία να τραμπουκίζουν κόσμο μέσα από την εκπομπή τους. Τελευταίο «θύμα», ο Νίκος Κοροβέσης του ΟΦΗ εξαιτίας ενός σκληρού μαρκαρίσματος πάνω στον Ποντένσε.

Η κουβέντα είχε επίκεντρο το αντιαθλητικό τάκλιν που έκανε ο ίδιος ως πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ όπως επισημαίνεται, σε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, το προηγούμενο Σάββατο στο Καραϊσκάκη. «Ο μούλος αυτός, η πατσαβούρα που έπρεπε να δεχθεί κόκκινη και κάνει τάκλιν υπό την ανοχή του κάθε μπινέ διαιτητή… Αν χτυπήσει κάποιον ποδοσφαιριστή μας, δε θα έχει συγγνώμες μετά. Μπορεί να δεχθεί κι εκείνος τάκλιν σε ένα εμπορικό κέντρο» ήταν ορισμένα από τα λόγια που ακούστηκαν.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να θυμίσουμε ότι στην ίδια εκπομπή είχαν εκτοξευθεί από τους Τάκη Τσουκαλά κι Άκη Βαρδαλάκη ευθείες απειλές και εναντίον του Θανάση Τζήλου πριν τη δολοφονική επίθεση από κουκουλοφόρους που είχε δεχτεί ο διεθνής ρέφερι κάτω από το σπίτι του, τον Δεκέμβριο του 2018, με τους δράστες να μην έχουν βρεθεί.

Δείτε το απόσπασμα στο 16.00 του βίντεο:

Δείτε επίσης

Πάνθηρες: «Δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού»

Με ανακοίνωση τους οι Πάνθηρες δηλώνουν ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δεν είναι ευπρόσδεκτοι!