ΜVP για 8η φορά ο Χάντερ σε παιχνίδι της ΑΕΚ

ΜVP για 8η φορά ο Χάντερ σε παιχνίδι της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βινς Χάντερ  ήταν εξαιρετικός στην χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο για την 9η αγωνιστική της Betshop Basket League και πήρε δίκαια το… μισό βραβείο MVP αφού μοιράστηκε την κορυφή με τον Ντούσαν Σάκοτα.

Φυσικά, αυτό δεν είναι κάτι… πρωτόγνωρο για τον Αμερικανό άσο αφού έχει «σαρώσει» το εν λόγω βραβείο τη φετινή σεζόν με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, μιας και αυτή ήταν η 8η φορά που το κατακτά με 5 φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα και 3 φορές στη διοργάνωση του BCL.

Μεταξύ άλλων, υπήρξαν και άλλα σημαντικά επιτεύγματα που πέτυχαν οι παίκτες της «Βασίλισσας» σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο κόντρα στο σύνολο του Χρήστου Σερέλη.

Αναλυτικά οι αριθμοί που προέκυψαν στην χθεσινή αναμέτρηση σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ έχουν ως εξής:

«Έχει πάψει να αποτελεί είδηση, όμως ο Βινς Χάντερ ήταν χθες για ένα ακόμη φετινό παιχνίδι της ΑΕΚ, ο πολυτιμότερος παίκτης της βάσει των αριθμών. Ο Αμερικανός είχε τους περισσότερους βαθμούς στο ranking (19), κερδίζοντας αυτόν τον άτυπο τίτλο για 5η φορά στις εννιά αγωνιστικές της φετινής Betshop Basket League κάτι που έκανε και τρεις φορές στις οχτώ αγωνιστικές του BCL.

Ο Αμερικανός ήταν ο MVP της ΑΕΚ ακόμη στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ εντός, τον Προμηθέα εκτός -μαζί με τον Γιόνας Ματσιούλις- τον Χολαργό εντός και τον Άρη εκτός έδρας.

Είναι ενδιαφέρον επίσης το γεγονός, ότι ο Χάντερ είχε οχτώ ριμπάουντ για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και συνολικά πέμπτη φορά στα εννιά φετινά παιχνίδια.

Κατά τα άλλα…

*Το “φράγμα” των 2.200 πόντων καριέρας στην Betshop Basket League έσπασε ο Ντούσαν Σάκοτα με τους 12 που σημείωσε στο χθεσινό παιχνίδι.

*Ακόμη ο αρχηγός της ΑΕΚ με το μοναδικό επιθετικό ριμπάουντ που είχε, έφτασε τα 112 με τη φανέλα της “Ένωσης”, ξεπέρασε τον Χρήστο Ταπούτο που είχε 111 -παίζοντας με αυτήν από το 2001 ως το 2003 και από το 2006 ως το 2009- και έγινε ο 14ος της σχετικής λίστας.

*Για τον Σάκοτα αποτελούν ρεκόρ περιόδου τα επτά ριμπάουντ που μάζεψε αφού είχε από τρία στα παιχνίδια με τον Προμηθέα και τον Ήφαιστο.

*Ο Γιώργος Τσαλμπούρης ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του στην Betshop Basket League με τα πέντε ριμπάουντ που είχε χθες, όσα δηλαδή στο παιχνίδι με τον Χολαργό αλλά σε τρία παιχνίδια του περσινού Πρωταθλήματος ως παίκτης τους Κολοσσού H Hotels (με Κύμη, Πανιώνιο και Λαύριο Aegean Cargo).

*Τη δική του καλύτερη επίδοση στα ριμπάουντ ισοφάρισε και ο Δημήτρης Μωραίτης έχοντας τέσσερα, όσα κόντρα στον Ήφαιστο στην 7η αγωνιστική αλλά και στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος 2014-15 ως παίκτης του Πανιωνίου απέναντι στον Κολοσσό H Hotels.

*Στην 7η εμφάνιση του στην Betshop Basket League ο Νίκος Ρογκαβόπουλος σημείωσε τους πρώτους τρεις πόντους του.

*Ατομικό ρεκόρ αποτελούν για τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος οι εννιά πόντοι που είχε χθες αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των οχτώ στο ματς με την Κύμη.

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Η ΑΕΚ είχε τα περισσότερα εύστοχα αλλά και τις περισσότερες προσπάθειες για δίποντο (29/49) από κάθε άλλη φορά φέτος αλλά ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της με τα τέσσερα εύστοχα τρίποντα, όσα είχε και κόντρα στον Χολαργό με τις ίδες μάλιστα προσπάθειες (16).

*Σημείωσε πάντως νέα ρεκόρ περιόδου με τα 33 αμυντικά και τα 47 συνολικά ριμπάουντ της ενώ με τα 14 επιθετικά ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της αφού τόσα είχε και με τον ΠΑΟΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X