Μπουνέτα: «Χαρούμενος που έμεινα στην ΑΕΚ, την επόμενη χρονιά θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί»

Μπουνέτα: «Θα νικούσαμε τον Ολυμπιακό -Νιώθαμε ότι μπορούμε να πάρουμε το Challenge Cup»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάριν Μπουνέτα έκανε δηλώσεις σε Μέσο της πατρίδας του με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Ο Κροάτης αθλητής αναφέρθηκε και για την επόμενη χρονιά, ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ άξιζε φέτος το πρωτάθλημα, όπως και το Κύπελλο που ακυρώθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε στο sportcom

«Είχαμε μία υπέροχη σεζόν πίσω μας. Παίξαμε πολύ καλά και πιστεύαμε ότι τελικά θα παίρναμε το πρωτάθλημα. Λυπάμαι λίγο που δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε μέχρι το τέλος και να γιορτάσουμε σωστά τον τίτλο, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι κύπελλο μπήκε σωστά στη βιτρίνα μας. Δυστυχώς, φτάσαμε επίσης και στον τελικό του Κυπέλλου αλλά αποφασίστηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί και ότι δεν θα υπάρξει νικητής. Πολύ κακό αυτό. Θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο νταμπλ. Επίσης, στο European Challenge Cup, φτάσαμε στα προημιτελικά, αλλά όλα διακόπηκαν και η διοργάνωση ακυρώθηκε», είπε ο Μπουνέτα και πρόσθεσε σχετικά με την ΑΕΚ:

«Πρέπει να πως ότι επενδύονται πολλά και ότι οι σύλλογοι φέρνουν καλύτερους και ισχυρότερους παίκτες από πολλά πιο γνωστά πρωταθλήματα. Υπάρχουν οκτώ ξένοι στο κλαμπ: ένας Γάλλος, ένας Δανός και ένας Ρουμάνος, εγώ από την Κροατία, δυο από τη Σερβία, δυο Ισπανοί και Έλληνες. Όλα είναι αρκετά καλά οργανωμένα και το κλαμπ λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο. Σχεδόν κάθε παιχνίδι έχουμε στο πλευρό μας μία θορυβώδη ομάδα οπαδών μας. Και είναι πιο πολύ ενδιαφέροντα τα ντέρμπι όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ. Συνολικά, είμαι ικανοποιημένος και μπορώ να πω ότι με εκπλήσσει λίγο και θετικά το πώς παρακολουθούν το χάντμπολ οι Έλληνες».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ για έναν ακόμη χρόνο: «Πριν πάω στη Ριέκα, υπέγραψα συμβόλαιο για ένα ακόμη έτος. Χαίρομαι που θα μπορέσω να παίξω με τα χρώματα της ΑΕΚ. Ολοι μαζί έχουμε την ευκαιρία να υπερασπιστούμε αυτόν τον τίτλο. Ο σύλλογος ενισχύεται ακόμη περισσότερο και ελπίζω ότι θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί τον επόμενο χρόνο».

Κλείνοντας, είπε για την περιπέτειά του ταξιδεύοντας από την Αθήνα στη Ριέκα: «Πραγματικά αυτό ήταν… ταξίδια και όχι ταξίδι. Πέρασα 24 ώρες στο δρόμο. Πήρα αεροπλάνο, μετά τρένο, μετά με τα πόδια πέρα απ’ τα σύνορα και τελικά ο αδερφός και ένας φίλος μου με πήραν με αυτοκίνητο μέχρι τη Ριέκα. Ήταν μία περιπέτεια που σίγουρα θα θυμάμαι για μεγάλο χρονικό διάστημα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X