Μπάσιμο της ΑΕΚ για Τολιόπουλο!

Μπάσιμο της ΑΕΚ για Τολιόπουλο!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εδώ και λίγες μέρες, έχει «αλλάξει» σελίδα, ανακοινώνοντας στον πάγκο της ομάδας τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Στη «Βασίλισσα» έχουν θέσει ως στόχο τη δημιουργία ενός Ελληνικού κορμού με προοπτική, αλλά και την αξιοποίηση των νεαρών παικτών, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν σηκώσει ήδη… μανίκια για τη στελέχωση του ρόστερ τους ενόψει της νέας και απαιτητικής σεζόν που ακολουθεί.

Μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ, είναι αυτή του Βασίλη Τολιόπουλου.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει μια ξεχωριστή θέση στη λίστα του Ηλία Παπαθεοδώρου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr, οι δύο πλευρές είχαν πρόσφατα και μια συνάντηση για μια ενδεχόμενη συνεργασία τους στη «Βασίλισσα».

Η υπόθεση του 23χρόνου άσου έχει κάποιες δυσκολίες, αφού και ο Προμηθέας Πατρών έχει δείξει το ενδιαφέρον του για τον νεαρό γκαρντ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει σύντομα και επίσημα παρελθόν από τον Άρη.

Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας γκαρντ πήρε μεταγραφή στα μέσα της σεζόν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, στην οποία πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους παίκτες των «κίτρινων».

Το… φλερτ Βασίλης Τολίοπουλος και ΑΕΚ κρατάει εδώ και καιρό και πλέον μένει να φανεί αν θα υπάρξει… γάμος στο άμεσο μέλλον.

Μία τετραπλή προσφορά* χωρίς κατάθεση σε περιμένει στην Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X