Μπάρκας: «Eίμαστε προετοιμασμένοι, πάμε να κάνουμε ζημιά στον Άγιαξ»

Μπάρκας: «Eίμαστε προετοιμασμένοι, πάμε να κάνουμε ζημιά στον Άγιαξ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για μια ΑΕΚ που είναι προετοιμασμένη και ικανή να πάει στο Άμστερνταμ και να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα, έκανε λόγο ο Βασίλης Μπάρκας. Ο γκολκίπερ της Ένωσης λίγη ώρα πριν «πετάξει» η «κιτρινόμαυρη» αποστολή για Ολλανδία φάνηκε να είναι αποφασισμένος για τη νίκη, τονίζοντας ότι αυτός και η ομάδα είναι ικανοί να κάνουν ζημιά στους Ολλανδούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ομάδα είναι προετοιμασμένη για ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα ο Άγιαξ. Δε νομίζω να συγκρίνεται με τα άλλα παιχνίδια το συγκεκριμένο. Είναι ένα παιχνίδι στους ομίλους του Champions League».

Για τις οδηγίες του Ουζουνίδη: «Μας έχει τονίσει τα δυνατά στοιχεία του Αγιαξ. Αυτό όμως που μας έχει πει είναι ότι είμαστε ικανοί να τους κάνουμε τη ζημιά και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Και γι’ αυτό πάμε».

Για τους στόχους της ΑΕΚ στον ομίλου: «Δε νομίζω ότι παλεύαμε όλη τη χρονιά πέρυσι για πάμε για… τουρισμό και να δούμε τα… γήπεδα. Πάμε εκεί να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X