Μπάνκι: «Το πιο δύσκολο ματς του ομίλου με Χάποελ Ιερουσαλήμ»

Μπάνκι: «Το πιο δύσκολο ματς του ομίλου με Χάποελ Ιερουσαλήμ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναχώρησε το πρωί για το Ισραήλ, ενόψει του αυριανού αγώνα (11/12, 19:45) με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Ο Λούκα Μπάνκι σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ την αναμέτρηση με την ομάδα του Όντετ Κάτας, χαρακτηρίζοντας την ως την πιο δύσκολη του ομίλου.

Στη συνέχεια,  ο Ιταλός κόουτς τόνισε πως η «Βασίλισσα» πρέπει να μείνει πειθαρχημένη στο πλάνο της και να βγάλει την απαιτούμενη ενέργεια για να πραγματοποιήσει μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aekbc.gr:

«Εχουμε μπροστά μας το πιο δύσκολο ματς του ομίλου. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλο που μας κέρδισε, στον πρώτο γύρο. Θα είναι ένα σκληρό ματς, σε μια πολύ δυνατή έδρα. Όλοι στην ομάδα ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε.

Πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασιστικοί και πειθαρχημένοι στο πλάνο μας από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Να βγάλουμε την απαιτούμενη ενέργεια και να πραγματοποιήσουμε μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση, η οποία θα μας κάνει ανταγωνιστικούς απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο».

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X