Μπάνκι: «Να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη»

Μπάνκι: «Αυτά αλλάζουν στην ΑΕΚ με Θίοντορ και Τζέιμς»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επιστρέφει στις εντός έδρας ευρωπαϊκές «μάχες» για το 2019 εκεί όπου υποδέχεται τη Ντιζόν στο ΟΑΚΑ για την 11η αγωνιστική του Βasketball Champions League.

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ (aekbc.gr) για την αναμέτρηση κόντρα στους Γάλλους τονίζοντας πως διαθέτουν μία αθλητική ομάδα η οποία έχει βελτιωθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Όσον αφορά τη «Βασίλισσα», ο Ιταλός κόουτς υπογράμμισε πως η ομάδα του πρέπει να είναι πολύ προσεκτική και να δώσει το… 101% των δυνατοτήτων της προκειμένου να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 53χρονος κόουτς:

«Αντιμετωπίζουμε τη Ντιζόν, η οποία έχει βελτιώσει πάρα πολύ την εικόνα της στους τελευταίους αγώνες. Είναι «αθλητική» ομάδα και παίζει πολύ καλή επιθετική άμυνα. Η θέση της στη βαθμολογία δεν συμβαδίζει με το ταλέντο της ομάδας, καθώς έχασε για πολλά ματς τον Χόλστον, ο οποίος είναι ο παίκτης – κλειδί.

Προέρχεται από δύο νίκες, με Νίμπουρκ και Φουενλαμπράδα, και από μια εντυπωσιακή εμφάνιση – νίκη, στο γαλλικό Πρωτάθλημα απέναντι στη Στρασμπούρ. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και με ψυχολογία στα ύψη. Θα έλθει στο ΟΑΚΑ για να παλέψει, αναζητώντας τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αύριο. Να δώσουμε έμφαση στην άμυνά μας και ειδικά στα ριμπάουντ. Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X