Μπάνκι: «Δεν κατάλαβαν οι παίκτες πόσο σημαντικό ήταν...»

Εικόνες από το Χολαργός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Πολλά παράπονα από τον τρόπο που οι παίκτες του προσέγγισαν το ματς με τον Χολαργό είχε ο Λούκα Μπάνκι μετά την ήττα με… κάτω τα χέρια της ΑΕΚ και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1.

O Ιταλός κόουτς εμφανίστηκε απογοητευμένος στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Αντώνης Τρίτσης» και στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι» στο αποψινό παιχνίδι. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως οι παίκτες του δεν κατάλαβαν πόσο σημαντικό ήταν το ματς με την ομάδα των δυτικών προαστίων, υπογραμμίζοντας πως περίμενε μια διαφορετική προσέγγιση από εκείνους.

Ο κόουτς της ΑΕΚ είπε μετά το τέλος του αγώνα:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Χολαργό που έπαιξε με ένταση και συνέπεια στο ματς. Και αυτό φαίνεται και από το σκορ που κερδίσαμε μόνο το τέταρτο δεκάλεπτο. Είναι δύσκολο να σχολιάσουμε την εμφάνιση μας. Είμαστε στην καρδιά μιας σειράς πλει οφ που περιμέναμε διαφορετική προσέγγιση. Περίμενα να έχουμε συνείδηση πως ο αντίπαλος θα παλεύει.

Οι παίκτες προφανώς δεν κατάλαβαν πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα απέδωσε εντελώς διαφορετικά απ’ ότι έπρεπε. Αυτό που κατάλαβα από κάποιες αντιδράσεις είναι πως οι παίκτες σκεφτόταν τα πλέι οφ. Ο Χολαργός είναι εξαιρετική ομάδα και για να τους κερδίσουμε θα πρέπει να προσεγγίσουμε διαφορετικά το παιχνίδι».

Για το πώς αλλάζει η κατάσταση: «Είναι ακριβώς το ίδιο που θα έπρεπε να πούμε και τρεις μέρες πριν. Πρέπει να δούμε όσα κάναμε στο πρώτο παιχνίδι».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X