Μπακασέτας: «Δεν υπάρχει δικαιολογία πλέον για κανέναν»

Μπακασέτας: «Δεν υπάρχει δικαιολογία πλέον για κανέναν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ολικό μπλακ-άουτ της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, οδήγησε την ομάδα στην ήττα με 4-1 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στην κάμερα της Nova, τονίζοντας πως πρέπει να βάλουν άπαντες τα κεφάλια κάτω και να αναλογιστούν τις ευθύνες τους:

“Δεν μπορώ να καταλάβω τι πραγματικά συμβαίνει. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποτελεσματικός απ’ ότι εμείς στο πρώτο μέρος. Ήταν πιο ουσιαστικός στην τελική του προσπάθεια και κατάφερε να πετύχει τα γκολ.

Θα μας επηρεάσει αρκετά, δεν το θέλαμε, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, για να παλέψουμε, ήταν μία απρόσμενη ήττα αλλά θα βάλουμε τα κεφάλια κάτω, θα αναλογιστούμε τις ευθύνες μας, δεν υπάρχουν δικαιολογίες και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι για να είμαστε μέσα στους στόχους μας από δω και πέρα.

Δεν είμαι εγώ αυτός που μπορώ να πω τι συμβαίνει και να κρίνω το τι έφταιξε. Αυτό θα το κάνει ο προπονητής. Αναλαμβάνουμε όλοι τις ευθύνες μας, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Το κεφάλι κάτω για να παρουσιάσουμε ένα άλλο πρόσωπο στα επόμενα ματς.

Ο Ολυμπιακός ήταν πιο αποτελεσματικός από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο, σε αυτά τα ματς όταν αφήνεις τον γηπεδούχο να μπει πάλι στο παιχνίδι έτσι είναι τα πράγματα. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι τα πρώτα λεπτά σε κάθε ημίχρονο ενός ντέρμπι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X