Μπακάκης: «Μας αφήνει πικρία το 0-0, θέλαμε την νίκη»

Μπακάκης: «Μας αφήνει πικρία το 0-0, θέλαμε την νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης:

«Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο. Υπήρχε, πάθος δύναμη, τακτική. Είχαμε δύο κλασικές φάσεις από στατικές μπάλες και οι δύο ομάδες. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε ανά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο.

Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής, σίγουρα ο ΟΣΦΠ είναι καλή ομάδα, εμείς θέλουμε να παίρνουμε τα ματς και να ευχαριστούμε τον κόσμο. Μου αφήνει πικρία το 0-0, θέλαμε τη νίκη για τον κόσμο μας, στη συνέχεια υπάρχουν κι άλλα ντέρμπι που πρέπει να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι».

Για το πως λειτούργησε η ομάδα μετά την αποβολή του Σιμόες: «Σίγουρα μετά την αποβολή υπήρχε πίεση, είχαμε σωστή τακτική όμως και δεν κατάφερε να κάνει φάση ο αντίπαλος».

Για τις αλλαγές που έχει φέρει ο Καρέρα: «Οι αλλαγές που έχει φέρει ο Καρέρα είναι ότι υπάρχει πειθαρχία, υπάρχει πάθος, υπάρχουν τρεξίματα και βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί, να συνεχίσουμε τη δουλειά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X