Μπακάκης: «Αποτυχία αν δεν μπούμε ομίλους-Είμαι έτοιμος να παίξω»

Μπακάκης: «Αποτυχία αν δεν μπούμε ομίλους-Είμαι έτοιμος να παίξω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε για τη δύσκολη κατάσταση στην ΑΕΚ και το αυριανό (22/08, 22:oo) παιχνίδι με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Ο διεθνής  μπακ στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA τόνισε πως είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα του και υπογράμμισε πως θα είναι αποτυχία των «κιτρινόμαυρων» εάν δεν καταφέρουν να ανατρέψουν το σκορ κόντρα στην Τράμπζονσπορ στην Τραπεζούντα και αποκλειστούν από τη συνέχεια του Europa League. Παράλληλα, αναφέρθηκε σε αυτά που συζήτησαν μεταξύ τους οι «κιτρινόμαυροι» μετά την ήττα από την τουρκική ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως σε όσο άσχημη κατάσταση κι αν βρίσκεται η ΑΕΚ, δεν αλλάζει το γεγονός πως πάει για πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για το κλίμα στην ομάδα: Σίγουρα δεν είναι καλό. Είμαστε στεναχωρημένοι, ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, μια κακή εμφάνιση. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε, αύριο ξεκινά το πρωτάθλημα για μας. Δεν έχουμε δείξει την εικόνα που πρέπει, αλλά θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε, να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε καλά.

Για την ετοιμότητα του: “Είμαι εδώ και τρις βδομάδες έτοιμος. Δεν γνωρίζω πότε θα παίξω αυτό είναι απόφαση προπονητή. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του. Εκείνος αποφασίζει και είναι σεβαστό. Όποιος παίξει αύριο πρέπει να τα δώσει όλα για τη νίκη”.

Για ενδεχόμενο αποκλεισμό από Ευρώπη: “Σίγουρα θα επηρεάσει ένας πιθανός αποκλεισμός γιατί είχαμε συνηθίσει να παίζουμε δύο ματς ως τον Γενάρη. Έχουμε όμως ακόμη ένα ματς και καλύτερα να τα πούμε μετά από αυτό”.

Τι είπαν οι παίκτες μετά το ματς με Τραμπζονσπόρ: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε όσα έχουμε δουλέψει. Κι έχω έχω δει τα ατομικά λάθη που πρέπει να διορθώσουμε. Όταν εμείς χάνουμε την μπάλα δημιουργούν οι αντίπαλοι. Πρέπει να βγάλουμε άλλο πρόσωπο και να καταλάβουμε την κρισιμότητα της κατάστασης. Θα έχουμε μόνο πρωτάθλημα και Κύπελλο. Όλοι οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 100%. Η ομάδα είναι όλοι το ίδιο και πρέπει να τα δίνουν όλα για εκείνη. Αν δεν πετύχει η ομάδα οι παίκτες δεν μπορούν να διακριθούν. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Και να πάμε στην Τράμπζονσπορ για να πάρουμε ότι μπορούμε”.

Για ατομικά λάθη και στατικές φάσεις και πρόβλημα στην άμυνα: “Σίγουρα όταν πρωταγωνιστεί μια ομάδα πρέπει να μην δέχεται γκολ. Τότε δεν χάνεις. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε σπάσει ρεκόρ στην άμυνα. Από εκεί πρέπει να ξεκινάμε. Έχουμε δεχτεί 5 γκολ και αυτό πρέπει να το δούμε. Η άμυνα ξεκινά από την επίθεση. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Από τα κόρνερ δεχτήκαμε γκολ. Αυτό είναι έλλειψη συγκέντρωσης. Δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X