Μπάγεβιτς: «Έχει δώσει πολλά στην Εθνική ο Βράνιες - Στο χέρι του το αν θα επιστρέψει»

Μπάγεβιτς: «Έχει δώσει πολλά στην Εθνική ο Βράνιες - Στο χέρι του το αν θα επιστρέψει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι εδώ και περίπου ένα μήνα ο προπονητής της Εθνικής Βοσνίας μετά την απόλυση του Προσινέτσκι. Έχει στόχο να οδηγήσει την Εθνική του ομάδα στο Euro μέσω των μπαζάρ των προκριματικών και σήμερα ήταν η παρουσίασή του από την Ομοσπονδία. Φυσικά δεν Θα μπορούσε να μην μιλήσει και για τον Όγκνιεν Βράνιες.

Αρχικά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βοσνίας είπε: «Είναι αλήθεια, όταν ο πρόεδρος μου πρότεινε την θέση το σκεφτόμουν, αλλά δεν υπήρχε αρκετός χρόνος. Έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Όλα τα χρόνια που πέρασα στην Ομοσπονδία με έπεισαν. Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση για εμένα το ότι επέστρεψα για να οδηγήσω την ομάδα στο Euro»

Ενώ, όσον αφορά στον Όγκνιεν Βράνιες, είπε: «Ο Βράνιες ήταν μέλος της Εθνικής για πολύ καιρό. Έχει δώσει πολλά και κανείς δεν αμφισβητεί το γεγονός πως πάλευε με όλες του τις δυνάμεις κάθε φορά που φορούσε το εθνόσημο. Σίγουρα όμως έχει κάποια έξω αγωνιστικά θέματα. Νομίζω πως είναι στο χέρι του το να επιστρέψει. Έχω μιλήσει μαζί του. Έχω μιλήσει με όλους τους παίκτες και θα μιλήσω ξανά μαζί του. Αλλά εξαρτάται από εκείνον»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X