Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Περιμένει στη... γωνία για ανανέωση η Χάμαρμπι

Παίκτης της χρονιάς στην Σουηδία ο Τάνκοβιτς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς συνεχίζει να παραμένει στην επικαιρότητα τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για την Χάμαρμπι.

Ο Σουηδός άσος έχει απασχολήσει πολύ την ΑΕΚ. Το… σήριαλ έχει ξεκινήσει από πέρυσι και συνεχίζει, ενώ το συμβόλαιό του με την σουηδική ομάδα λήγει το καλοκαίρι. Τον Γενάρη η μεταγραφή του έφθασε πολύ κοντά, αλλά αυτά που ζήτησε θεωρήθηκαν υπερβολικά. Όμως, όπως το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει αυτός είναι που ρίχνει γέφυρες προς την ΑΕΚ, προκειμένου να έρθει. Αλλά πρέπει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, για να προχωρήσει το deal.

Τα τελευταία δημοσιεύματα στη Σουηδία για Τάνκοβιτς-Χάμαρμπι

Σύμφωνα με το fotbolldirekt.se, τα δεδομένα για τον διεθνή Σουηδό άσο διαμορφώνονται από ημέρα σε ημέρα και όσο περνά ο καιρός, η Χάμαρμπι έχει όλο και περισσότερες πιθανότητες να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Τάνκοβιτς. Το δημοσίευμα αναφέρεται και σε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή του συλλόγου, τον Σερζ Ζούνιο Μάρτινσον Ενγκουάλι για τον οποίο ισχύουν όσα και για τον Τάνκοβιτς.

Τι αναφέρουν λοιπόν οι Σουηδοί; H πανδημία του κορωνοϊού αναμένεται να φέρει πρωτοφανείς εξελίξεις στον σύλλογο, με αναπροσαρμογή του μπάτζετ, μειώσεις σε παίκτες και σχεδιασμό της νέας χρονιάς από την αρχή. Ετσι, όλες οι συζητήσεις για παίκτες και με παίκτες έχουν παγώσει. «Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές για κανέναν από τους δυο», αναφέρει το σουηδικό Μέσο επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του enwsi.gr ότι δηλαδή μόνο αν ρίξει τις απαιτήσεις του ο Τάνκοβτς μπορεί να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Σουηδών η Χάμαρμπι έχει ξεκινήσει νέο κύκλο επαφών με τους δυο παίκτες για ανανέωση των συμβολαίων τους. Μάλιστα, όπως αναφέρεται οι «πράσινοι» δεν είναι αρνητικοί στην υπογραφή μικρών συμβολαίων με χαμηλές ρήτρες έτσι ώστε αν έρθει πρόταση για κάποιων από τους δυο να αποχωρήσουν κατά βούληση. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του κλαμπ συνεχίζουν να διαψεύδουν ότι βρίσκονται σε συζητήσεις με παίκτες κυρίως γιατί τα πράγματα είναι πολύ ρευστά στο οικονομικό κομμάτι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X