Μητσοτάκης: «Έχω συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, στηρίζουμε την προσπάθειά της να παίξει στα Λιόσια»

Ο Έλληνας πολιτικός θα συναντηθεί με τον Μάκη Αγγελόπουλο

Στον Sport24 Radio 103,3 μίλησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Έλληνας πολιτικός αναφέρθηκε στα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποκαλύπτει πως έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο. Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την στήριξή του για το γήπεδο των Λιοσίων.

Για τα όσα συμβαίνουν στο μπάσκετ: «Πώς τα κατάφεραν έτσι; Ένα σπορ στο οποίο έχουμε τις μεγαλύτερες επιτυχίες μας, με δύο ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στην Ευρώπη και τώρα να είμαστε σε αυτή την κατάσταση. Είναι θλιβερό αυτό που συμβαίνει στο μπάσκετ σήμερα. Δεν έχω προφανή λύση«.

Για το τι θα έκανε εκείνος: «Έχει γίνει μία προσωπική βεντέτα παραγόντων. Αυτό συμπαρασύρει τις ομάδες. Αυτό ανοίγει το δρόμο για άλλες ομάδες που μπορούν να διακριθούν. Για παράδειγμα πήγα στην Πάτρα και είδα τα όσα γίνονται στον Προμηθέα. Είναι μία ωραία πρωτοβουλία από πάνω προς τα κάτω. Σε λίγο θα έχω συνάντηση με τον πρόεδρο της ΑΕΚ και στηρίζουμε την προσπάθειά της να πάει να παίξει στα Λιόσια.

Το αποτέλεσμα αν κάνει κανείς τον απολογισμό των τελευταίων 3-4 ετών είναι ότι στο ποδόσφαιρο έχουμε τελικούς χωρίς φιλάθλους και στο μπάσκετ το πράγμα πάει κατά διαόλου. Δεν γίνεται να μην υπάρχει κυβερνητική ευθύνη. Δεν γίνεται να βγάζουμε την ουρά μας απέξω. Στον αθλητισμό θα έχουν την τάση τα παιδιά να πάνε να παίξουν στο εξωτερικό. Θα υπάρχει μία άποψη του όπου φύγει φύγει κι αυτό αδικεί τον ελληνικό αθλητισμό».

Δείτε επίσης

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Μωραΐτης -Προμηθέας και Περιστέρι ενδιαφέρονται

Ο Δημήτρης Μωραΐτης είναι ο τρίτος παίκτης που ενδιαφέρει και τις δύο ομάδες