Μεταγραφάρες με παρόν και μέλλον!

Εικόνες από την υπογραφή του συμβολαίου του Λούκας Μπογέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπογέ υπέγραψε χθες, ο Πόνσε σήμερα και έρχεται και ο Άλεφ!

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ με ένα ντεμαράζ μεταγραφών, έκλεισε ορισμένες τρύπες που υπήρχαν στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, παίρνοντας τους παίκτες που ήθελε. Η Ένωση δεν κοίταξε μόνο το παρόν, αλλά έδωσε πολύ βάση και στο… μέλλον.

Η ΑΕΚ έκλεισε σπουδαία deal και με τους τρεις παίκτες. Μπορεί να έρχονται φέτος και οι τρεις ως δανεικοί, αλλά με 2.830.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2019, η ΑΕΚ τους κάνει δικούς της! Πρόκειται για ένα τρομερό…τριπλό deal της Ένωσης, που φτιάχνει και το μέλλον της.

Στη συμφωνία της ΑΕΚ με την Τορίνο για τον Μπογέ, τοποθετήθηκε ρήτρα αγοράς 6 εκατομμυρίων ευρώ. Τα ίδια χρήματα συμφωνήθηκαν και στην περίπτωση του Εζεκίελ Πόνσε με την Ρόμα. Ενώ στην περίπτωση του Άλεφ, η ρήτρα ορίστηκε στο 1.850.000 ευρώ.

Συνολικά δηλαδή έχουμε περίπου 14 εκατομμύρια ευρώ τα οποία καλείται να πληρώσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για να κάνει και τους τρεις παίκτες δικούς της. Και κάπου εκεί, έρχεται η φοβερή τριπλή συμφωνία της Ένωσης,  όσον αφορά την καταβολή των χρημάτων για την αγορά των τριών ποδοσφαιριστών. Στην περίπτωση του Λούκας Μπογέ, η ΑΕΚ συμφώνησε με την Τορίνο να καταβληθεί το ποσό των 6 εκατομμυρίων ευρώ, σε 6 ισόποσες δόσεις του ενός εκατομμυρίου. Παράλληλα, ο Αργεντινός έχει ήδη υπογράψει με την Ένωση για τέσσερα χρόνια.

Στην περίπτωση του Άλεφ, η ΑΕΚ θα αποπληρώσει την Μπράγκα σε έξι δόσεις, με τον Βραζιλιάνο να έχει συμφωνήσει και αυτός σε συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με τους «κιτρινόμαυρους». Τέλος, στην υπόθεση Πόνσε, οι πρωταθλητές συμφώνησαν με την Ρόμα, η αποπληρωμή του ποδοσφαιριστή να γίνει σε τέσσερις δόσεις. Παράλληλα, υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές ώστε να μείνει και αυτός για 4 χρόνια στον σύλλογο. Σίγουρα, θα διευθετηθεί μέσα στην σεζόν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ καλείται να πληρώσει το καλοκαίρι του 2019, μόλις 2.800.000 ευρώ! 1,5 μύριο για τον Πόνσε, 1 εκατομμύριο για Μπογέ και 300.000 ευρώ για Άλεφ. Παράλληλα, οι πρωταθλητές συμφώνησαν σε ποσοστό μεταπώλησης 30% με την Ρόμα για τον Πόνσε και 15% με την Τορίνο για τον Μπογέ. Όμως οι συμφωνίες ορίστηκαν, προβλέποντας ότι αυτά τα ποσοστά θα αφορούν τα ποσά άνω των 6 εκατ. ευρώ, σε περίπτωσή πώλησής τους από την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X