«Μένει Αρσεναλ ο Μαυροπάνος, έκανε πίσω η ΑΕΚ»

«Μένει Αρσεναλ ο Μαυροπάνος, έκανε πίσω η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα… ραντάρ της ΑΕΚ για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας βρισκόταν ο Ντίνος Μαυροπάνος. Ο Έλληνας αμυντικός άρεσε ιδιαίτερα στο Νίκο Λυμπερόπουλο, καθώς ο παίκτης παρουσίαζε μια πολύ καλή προοπτική για τους «κιτρινόμαυρους»

Σύμφωνα με τη Daily Mirror, η Ένωση φερόταν να έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω στην περίπτωση του Έλληνα αμυντικού των «κανονιέρηδων», με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να έχει προγραμματίσει ταξίδι στο Λονδίνο, το οποίο δεν πραγματοποίησε ποτέ. Η ΑΕΚ το «έψαξε» πολύ για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα, ωστόσο, ο Μαυροπάνος, στις αρχές του μήνα υπέστη υποτροπή του τραυματισμού που τον είχε ταλαιπωρήσει στους κοιλιακούς και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση από τον προσεχή Οκτώβρη. Γεγονός που τα… πήγε όλα πίσω στην υπόθεση του, με τον παίκτη να παραμένει τελικά στην Άρσεναλ και την Ένωση να στρέφεται σε άλλες λύσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X