Μελισσανίδης για Κώστα Βουτσά: "Θα εισαι για πάντα στο γήπεδο μας στη Νέα Φιλαδέλφεια"

Μελισσανίδης για Κώστα Βουτσά: "Θα εισαι για πάντα στο γήπεδο μας στη Νέα Φιλαδέλφεια"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε τα χαράματα από τη ζωή έπειτα από μακρά μάχη στην εντατική. Βύθισε στο πένθιμο τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά και την οικογένεια της ΑΕΚ που τόσο αγαπούσε και ο ίδιος. Η αγάπη του για την Ένωση γνωστή. Το βίντεο που εκείνος παρουσίασε για πρώτη φορά την “Αγιά Σοφιά” θα μείνει στη ιστορία και χαραγμένο στις καρδιές όλων των ΑΕΚτζήδων.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε σε μια δήλωση σχετικά με τον θάνατο του Κώστα Βουτσά εκφράζοντας την βαθύτατη θλίψη του.

Αναλυτικά:

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για την απώλεια του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού και αγνού ΑΕΚτζή, Κώστα Βουτσά!

Ήταν πάντα εκεί σε ό,τι κι αν του είχαμε ζητήσει σχετικά με τη μεγάλη του αγάπη! Ήταν εκείνος που πρώτος απ’ όλους παρουσίασε με πάθος και συγκίνηση το νέο μας σπίτι!

Ήταν εκείνος που θέλαμε να μπει πρώτος στα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς»! Ήταν μέσα, είναι μέσα και θα είναι μέσα στο γήπεδο μας στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Καλέ μου φίλε, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ, κανείς μας δεν θα σε ξεχάσει!

Το γέλιο σου θα μείνει για πάντα ζωντανό!

Καλό σου ταξίδι, Κώστα!»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X