Τελευταία Νέα

Μεγαλώνει η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Καταποντισμός» για Χρυσή Αυγή (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με τη Singular Logig, η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 2019 θα είναι περίπου στις 9 μονάδες!

Το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας συνεχώς και μεγαλώνει όσο περνούν οι ώρες.

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έδωσαν στη δημοσιότητα το exit poll με την πλήρη ενσωμάτωση των απαντήσεων, με τη διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στα επίπεδα του 8%-9% στις Ευρωεκλογές της Κυριακής. Μάλιστα, τείνει σε διψήφια διαφορά κι ενώ προχωράει η ενσωμάτωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Την εικόνα αυτή είχε αποτυπώσει νωρίτερα και το 100% του δείγματος των exit poll που έδιναν στη Νέα Δημοκρατία ένα ποσοστό από 32,5-34,5% έναντι ποσοστού από 24-26% για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτο κόμμα εμφανίζεται το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό από 7,2-8,2%. Το ΚΚΕ φαίνεται να συγκεντρώνει ποσοστό από 5-6%, η ΧΑ από 4-5% και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου επίσης μεταξύ 4-5%. Εκπληξη και για τη Μέρα 25 του Γιάννη Βαρουφάκη που φαίνεται να συγκεντρώνει από 2,2-3,2%.

Καταρρέουν, σύμφωνα με τα exit poll, τα κόμματα του Βασίλη Λεβέντη, του Σταύρου Θεοδωράκη και του Πάνου Καμμένου. Η Ενωση Κεντρώων παίρνει από 1-2%, όσο και το Ποτάμι, ενώ το ποσοστό των ΑΝΕΛ μοιάζει σχεδόν με μη ανιχνεύσιμο αφού προβλέπεται να κυμανθεί από 0,5-1%.

Δείτε επίσης

Ταμείο Ανάκαμψης: Καθαρά 33,4 δισ. ευρώ για την Ελλάδα προτείνει η Κομισιόν

Τη χορήγηση στην Ελλάδα του ποσού των 43,5 δισ. ευρώ προτείνει η Κομισιόν