Μέχρι το καλοκαίρι ετοιμάζονται και παραδίδονται οι εξέδρες του γηπέδου

«Πυρετός» επαφών με ΥΠΕΝ-Περιφέρεια και εξελίξεις μέσα στον Σεπτέμβρη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι λεγόμενες χωματουργικές εργασίες στο οικόπεδο της ΑΕΚ, αναμένεται να ολοκληρωθούν, μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα.  Με τις εν λόγω εργασίες να συνεχίζονται σε αυτό το διάστημα και στο υπόλοιπο τμήμα του οικοπέδου, προκειμένου να φτάσουμε συνολικά στα 8 μέτρα βάθος και να προχωρήσουμε στα θεμέλια του «Ναού».

Τα οποία, βάσει του χρονοδιαγράμματος που υπάρχει, θα μπουν στα Ιερά Χώματα, προς το τέλος του Νοέμβρη ή το αργότερο, μέσα στον Δεκέμβριο. Μιας και ο στόχος είναι να μην υπάρξει ούτε μέρα καθυστέρησης και όλα, να γίνουν στην ώρα τους. Με την ΑΕΚ να επιστρέφει στη φυσική της έδρα, το συντομότερο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ρυθμών με τους οποίους κινούνται τα πάντα γύρω από το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς», είναι πως ήδη, έχει ξεκινήσει η προεργασία, για μια σειρά από άλλες εργασίες, που αφορούν στο γήπεδο. Όπως για παράδειγμα η δημιουργία των προκατασκευασμένων εξεδρών που θα έχει το γήπεδο της ΑΕΚ, οι οποίες άμεσα, θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται. Με στόχο να παραδοθούν στην «Ένωση», μέχρι το καλοκαίρι! Και εντός του 2018, να έχουν πάρει τη… θέση τους, στο οικόπεδο της ΑΕΚ, που ήδη θα έχει αλλάξει εντελώς μορφή. Αφού η «Αγια-Σοφιά» θα έχει ξεκινήσει να χτίζεται.

Μιλάμε για μια διαδικασία που έχει δρομολογηθεί από πλευράς ΑΕΚ, αφού οι εξέδρες, θα προακαταστευαστούν σε έναν μεγάλο βαθμό και άμεσα, θα προστεθούν στο έργο. Με την διαδικασία αυτή να προχωρά στους επόμενους μήνες, ώστε μέσα στο καλοκαίρι, να φτάσουν στα… χέρια της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X