Μέχρι σήμερα για τα εισιτήρια του Βίντι-AEK

Μόνο ηλεκτρονικά η αγορά των εισιτηριών

Όλα στρέφονται γύρω από το πρώτο κρίσιμο ματς της ΑΕΚ με την Βίντι για τα πλέι οφ του Champions League την Τετάρτη 22/8. Η Ένωση για το ματς αυτό έχει πάρει περίπου 1000 εισιτήρια, τα οποία θα βρίσκονται στην κυκλοφορία μέχρι αύριο στις 13.00, τα οποία πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά. Μέχρι τώρα έχουν φύγει ήδη 350 εισιτήρια από το επίσημο σάιτ της ΑΕΚ.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ

Το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ  υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Βουδαπέστη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα MOL VIDI – AEK (Τετάρτη 22 Αυγούστου, 21:00 τοπική ώρα) στο πλαίσιο των play-off του UEFA Champions League, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μέσω του επίσημου site μας, www.aekfc.gr και το σύστημα θα παραμείνει ανοιχτό έως και ΑΥΡΙΟ Δευτέρα 20 Αυγούστου στις 13:00.

Σημειώνεται για μία ακόμα φορά ότι στη Βουδαπέστη δεν θα είναι δυνατή η πώληση εισιτηρίων παρά μόνο η διάθεσή τους σε όσους το έχουν αγοράσει ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέχρι αύριο στις 13.00 και έχουν τυπώσειτην ειδοποίηση που λαμβάνουν στο mail τους μετά την αγορά.
Πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας

Η τιμή του κάθε εισιτηρίου είναι 16 ευρώ και κάθε φίλαθλος θα πρέπει να αναγράψει για κάθε εισιτήριο με ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ τα εξής δεδομένα ανά αγοραστή:

ONOMAΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΧΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ

Ο τόπος παραλαβής των εισιτηρίων στη Βουδαπέστη (ξενοδοχείο και ώρες διάθεσης των αγορασμένων εισιτηρίων) θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερη ανακοίνωση. Φίλαθλοι που δεν θα έχουν ακολουθήσει τα παραπάνω, δεν θα μπορέσουν να βρουν εισιτήριο. Η διαδικασία αυτή έχει οριστεί από την Αστυνομία και τη Αθλητικές Αρχές της Ουγγαρίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *