Με το δεξί στο τουρνουά στην Στρούγκα η ΑΕΚ 

Με το δεξί στο τουρνουά στην Στρούγκα η ΑΕΚ 
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτη νίκη για την ΑΕΚ στο Ευρωπαϊκό τουρνουά στην Στρούγκα απέναντι στην Σκοπιανή Μπουτέλ.

Ο “Δικέφαλος” επικράτησε με 25-21, δίνοντας γερές βάσεις για την συνέχεια της διοργάνωσης και δείχνοντας ότι έχει χτίσει μια πολύ καλή αμυντικά και επιθετικά ομάδα για την φετινή χρονιά.

Η Ένωση στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυναμικά και ήταν μπροστά στο σκορ με 7-4. Η συνέχεια ήταν ανάλογη, αφού οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν κι άλλο το σκορ απέναντι στην ομάδα των Σκοπίων με 12-7. Το σκορ στο ημίχρονο έληξε 13-11.

Οι παίκτες της ΑΕΚ μπήκαν με σταθερό ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας προβάδισμα δύο γκολ στο 16-14. Η Μπουτέλ κατάφερε να ψαλιδίσει το σκορ και να ισοφαρίσει στο 17-17. Κατόπιν, οι αντίπαλοι πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο παιχνίδι με 18-17. Η Ένωση δεν άφησε για πολύ την Μπουτέλ να έχει τον πρώτο λόγο και με δύο γρήγορα γκολ πήγε την διαφορά πάλι στο +2 και το 22-20. Η αναμέτρηση έληξε υπέρ της ΑΕΚ με 25-21, σημειώνοντας την πρώτη νίκης της για φέτος.

Επόμενη αναμέτρηση στο τουρνουά για την ΑΕΚ θα είναι με την Σουηδική Εσκιλτούνα αύριο στις 21:30.

Παράλληλα, την Παρασκευή (16/08) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση εκτός τουρνουά την RK Proleter Zrenjanin (Σερβία). Το International Handball Tournament Struga θα συνεχιστεί το Σάββατο 17 Αυγούστου με τους αγώνες κατάταξης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X