Με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ θα προπονείται ο Κωνσταντίνος Καραβίδας

Ο ταλαντούχος νέος, μέλος της Κ19, θα προπονείται με την πρώτη ομάδα της Ένωσης

Ένα νέο μέλος θα έχουν οι προπονήσεις της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ από εδώ και πέρα. Ο λόγος για τον 18χρονο κεντρικό αμυντικό Κωνσταντίνο Καραβίδα που θα φορά και τη νέα χρονιά τα «κιτρινόμαυρα» παρά τις… σειρήνες από το εξωτερικό.

Για τον νεαρό αμυντικό είχε εκφράσει ενδιαφέρον η Λάτσιο μέσω του Τεχνικού της Διευθυντή, Ίγκλι Τάρε όμως εκείνος «ψήφισε» ΑΕΚ. Ένας λόγος που τον έκανε να παραμείνει στις τάξεις του Δικεφάλου ήταν η μεγάλη πίστη που έδειξε ο Νίκος Κωστένογλου στις ικανότητες του.

Ο Κωνσταντίνος Καραβίδας μέλος της Κ19, είναι γεννημένος στις 20/4/2001 και φορά το περιβραχιόνιο της εφηβικής ομάδας της ΑΕΚ. Είναι διεθνής με την Εθνική Εφήβων και επιλέχθηκε να συμμετέχει άμεσα με την έναρξη της προετοιμασίας της Κ19 στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας της Ένωσης.

Τον χαρακτηρίζει η υψηλή τεχνική κατάρτιση, η εκπληκτική μακρινή και η κοντινή μεταβίβαση με τα δύο πόδια, ενώ μεγάλο του «συν» είναι ο υψηλός ποδοσφαιρικός δείκτης ευφυΐας του.

Ο 18χρονος δίνει ηρεμία στο παιχνίδι της ομάδας και θα αποδειχθεί ένα σημαντικό όπλο στα χέρια του προπονητή της ομάδας Νέων Κ19 της ΑΕΚ, Γιώργο Αλεξόπουλου.

Δείτε επίσης

Δώνης: «Πίστευα ότι η ΑΕΚ θα ήταν πιο κοντά στην κορυφή»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την ΑΕΚ